Nabeschouwing Sporting CP - Lazio (2-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 29 september 2011 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Sporting CP het donderdag 29 september 2011 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Lazio (2-1)

Het Europa League duel tussen Sporting CP en Lazio is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 21e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Wolfswinkel. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Lazio dat via M. Klose dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Insúa dacht na 47 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 50e minuut moest Sporting CP verder met een man minder, nadat E. Insúa een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Lazio
2
1
LIVE Sporting CP - Lazio 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Sporting CP Doelpunt R. van Wolfswinkel Sporting CP
22' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Hernanes Lazio
32' Gele kaart Lazio Gele kaart voor André Dias Lazio
40' Doelpunt Lazio Doelpunt M. Klose Lazio
44' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor F. Rinaudo Sporting CP
47' Doelpunt Sporting CP Doelpunt E. Insúa Sporting CP
48' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor E. Insúa Sporting CP
46' Wissel Lazio Wissel D. Cissé voor M. Klose Lazio
50' Tweede gele kaart Sporting CP Tweede gele kaart voor E. Insúa Sporting CP
51' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Diakité Lazio
52' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor João Pereira Sporting CP
52' Wissel Sporting CP Wissel Evaldo voor A. Carrillo Sporting CP
56' Gele kaart Lazio Gele kaart voor D. Cissé Lazio
64' Wissel Lazio Wissel G. Sculli voor C. Brocchi Lazio
69' Wissel Sporting CP Wissel André Santos voor M. Fernández Sporting CP
69' Wissel Lazio Wissel S.D. Radu voor André Dias Lazio
74' Wissel Sporting CP Wissel Daniel Carriço voor Capel Sporting CP
91' Gele kaart Lazio Gele kaart voor T. Rocchi Lazio
91' Gele kaart Lazio Gele kaart voor G. Sculli Lazio