Nabeschouwing Standard Luik - Hannover 96 (2-2) || Europa League 2011/2012

Donderdag 8 maart 2012 - 21:05 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Standard Luik het donderdag 8 maart 2012 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Hannover 96.

Via de Standard Luik - Hannover 96 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Hannover 96 (2-2)

De Europa League 2011/2012 wedstrijd tussen Standard Luik en Hannover 96 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 22e minuut dacht Hannover 96 op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Stindl. Helaas voor Hannover 96 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Standard Liège dat via Y. Buyens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Tchité dacht na 30 minuten te scoren voor Standard Liège, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Hannover 96 via M. Diouf, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Hannover 96
2
2
LIVE Standard Luik - Hannover 96 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Hannover 96 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Penalty Hannover 96 Penalty L. Stindl K. Rausch Hannover 96
27' Doelpunt Standard Liège Doelpunt Y. Buyens met assist van M. Tchité Standard Liège
30' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Tchité met assist van S. Gakpé Standard Liège
56' Doelpunt Hannover 96 Doelpunt M. Diouf met assist van D. Ya Konan Hannover 96
60' Wissel Hannover 96 Wissel A. Sobiech voor M. Diouf Hannover 96
61' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor L. Ciman Standard Liège
67' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor A. Sobiech Hannover 96
80' Wissel Standard Liège Wissel L. Seijas voor J. Van Damme Standard Liège
81' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor S. Cherundolo Hannover 96
86' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Y. Buyens Standard Liège
89' Wissel Standard Liège Wissel M. Batshuayi voor G. Cyriac Standard Liège
89' Wissel Standard Liège Wissel B. Bjarnason voor S. Gakpé Standard Liège
94' Gele kaart Hannover 96 Gele kaart voor D. Ya Konan Hannover 96
94' Wissel Hannover 96 Wissel M. Stoppelkamp voor D. Ya Konan Hannover 96
91' Wissel Hannover 96 Wissel C. Schulz voor K. Rausch Hannover 96
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Hannover 96
Opstellingen Standard Luik - Hannover 96

Voorbeschouwing Standard Luik - Hannover 96

Standard Luik en Hannover 96 spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Hannover 96 in de Europa League vond plaats op 30 november 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Standard Luik favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Hannover 96 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.