Nabeschouwing Stoke City - Besiktas (2-1) || Europa League 2011/2012

Donderdag 29 september 2011 - 21:05 uur



In de Europa League 2011/2012 neemt Stoke City het donderdag 29 september 2011 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Besiktas.

Via de Stoke City - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Besiktas (2-1)

Het Europa League duel tussen Stoke City en Besiktas is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 14e minuut dacht Beşiktaş op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Hilbert. Helaas voor Beşiktaş werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Stoke City dat via P. Crouch dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Walters dacht na 78 minuten te scoren voor Stoke City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Stoke City - Besiktas
Goals
2
1
LIVE Stoke City - Besiktas 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Hilbert Beşiktaş
15' Doelpunt Stoke City Doelpunt P. Crouch Stoke City
43' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor M. Upson Stoke City
51' Wissel Stoke City Wissel J. Pennant voor M. Etherington Stoke City
59' Wissel Stoke City Wissel J. Walters voor C. Jerome Stoke City
61' Wissel Stoke City Wissel G. Whelan voor W. Palacios Stoke City
75' Wissel Beşiktaş Wissel F. Ernst voor N. Uysal Beşiktaş
77' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor T. Sivok Beşiktaş
78' Penalty Stoke City Penalty J. Walters Stoke City
82' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor G. Whelan Stoke City
82' Wissel Beşiktaş Wissel F. Holosko voor Mehmet Aurelio Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Besiktas
Opstellingen Stoke City - Besiktas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Stoke City - Besiktas

Stoke City en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

Het is voor het eerst dat Stoke City en Besiktas elkaar treffen in de Europa League.

Resultaat Aantal
Winst Stoke City 0
Winst Besiktas 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Stoke City - Besiktas Opstelling Stoke City Opstelling Besiktas Live Stoke City - Besiktas Live Stoke City - Besiktas kijken Stoke City - Besiktas kijken Live Stoke City - Besiktas stream Stoke City - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Stoke City - Besiktas Uitslag Stoke City - Besiktas Statistieken Stoke City - Besiktas Europa League 2011/2012 Stoke City - Besiktas wedden Stoke City - Besiktas gokken Stoke City - Besiktas Unibet