Nabeschouwing Tromsø - Dinamo Minsk (4-1) || Europa League 2009/2010

Donderdag 23 juli 2009 - 19:00 uur

In de Europa League 2009/2010 neemt Tromsø het donderdag 23 juli 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Minsk. De wedstrijd wordt gespeeld in Alfheim Stadion in Tromso.

Via de Tromsø - Dinamo Minsk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tromsø - Dinamo Minsk (4-1)

Het Europa League duel tussen Tromsø en Dinamo Minsk is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Tromsø. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Tromsø op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Knarvik. Helaas voor Tromsø werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut kreeg Z. Saraba van Dinamo Minsk voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dinamo Minsk de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. A. Martynovich dacht na 76 minuten te scoren voor Tromsø, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 83e minuut scoorde Dinamo Minsk via B. Zita Mbanangoyé, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 85e minuut moest Dinamo Minsk verder met een man minder, nadat A. Montaroup een tweede gele kaart kreeg. In de 89e minuut scoorde M. Moldskred namens Tromsø. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek T. Knarvik te scoren voor Tromsø, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Tromsø - Dinamo Minsk
4
1
LIVE Tromsø - Dinamo Minsk 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tromsø - Dinamo Minsk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor A. Montaroup Dinamo Minsk
26' Gele kaart Dinamo Minsk Gele kaart voor Z. Saraba Dinamo Minsk
28' Doelpunt Tromsø Doelpunt T. Knarvik Tromsø
60' Wissel Dinamo Minsk Wissel S. Gigevich voor S. Dragun Dinamo Minsk
66' Tweede gele kaart Dinamo Minsk Tweede gele kaart voor Z. Saraba Dinamo Minsk
72' Wissel Dinamo Minsk Wissel A. Zaleski voor A. Chukhley Dinamo Minsk
75' Gele kaart Tromsø Gele kaart voor T. Reginiussen Tromsø
76' Eigen doelpunt Tromsø Eigen doelpunt A. Martynovich Tromsø
77' Wissel Tromsø Wissel M. Koppinen voor S. Rushfeldt Tromsø
79' Wissel Dinamo Minsk Wissel O. Strakhanovich voor S. Kislyak Dinamo Minsk
80' Wissel Tromsø Wissel M. Knudsen voor J. Lindpere Tromsø
83' Doelpunt Dinamo Minsk Doelpunt B. Zita Mbanangoyé Dinamo Minsk
85' Tweede gele kaart Dinamo Minsk Tweede gele kaart voor A. Montaroup Dinamo Minsk
87' Wissel Tromsø Wissel H. Haugen voor L. Strand Tromsø
89' Doelpunt Tromsø Doelpunt M. Moldskred Tromsø
91' Doelpunt Tromsø Doelpunt T. Knarvik Tromsø
Video hoogtepunten en samenvatting Tromsø - Dinamo Minsk
Opstellingen Tromsø - Dinamo Minsk

Voorbeschouwing Tromsø - Dinamo Minsk

Tromsø en Dinamo Minsk spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Tromsø en Dinamo Minsk in de Europa League vond plaats op 16 juli 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.