Nabeschouwing Ulisses - Ferencváros (0-2) || Europa League 2011/2012

Donderdag 7 juli 2011 - 16:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Ulisses het donderdag 7 juli 2011 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ferencváros. De wedstrijd wordt gespeeld in Hrazdan (Yerevan) in Yerevan.

Via de Ulisses - Ferencváros live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ulisses - Ferencváros (0-2)

Het Europa League duel tussen Ulisses en Ferencváros is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ferencváros. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 34e minuut dacht Ferencváros op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Abdi. Helaas voor Ferencváros werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 96e minuut was het Ferencváros dat via L. Olah dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Ulisses - Ferencváros
LIVE Ulisses - Ferencváros 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ulisses - Ferencváros teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Ulisses Gele kaart voor A. G. Grigoryan Ulisses
34' Penalty Ferencváros Penalty L. Abdi Ferencváros
46' Wissel Ferencváros Wissel D. Rósa voor B. Maroti Ferencváros
59' Wissel Ulisses Wissel D. Grigoryan voor A. Adamyan Ulisses
60' Wissel Ferencváros Wissel C. Csizmadia voor H. Morales Ferencváros
63' Wissel Ferencváros Wissel L. Olah voor L. Abdi Ferencváros
77' Gele kaart Ulisses Gele kaart voor S. Zokou Ulisses
88' Wissel Ulisses Wissel M. Manasyan voor T. Ugrekhelidze Ulisses
88' Wissel Ulisses Wissel G. Nranyan voor N. Sahakyan Ulisses
96' Doelpunt Ferencváros Doelpunt L. Olah Ferencváros
Video hoogtepunten en samenvatting Ulisses - Ferencváros
Opstellingen Ulisses - Ferencváros

Voorbeschouwing Ulisses - Ferencváros

Ulisses en Ferencváros spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Ulisses en Ferencváros in de Europa League vond plaats op 30 juni 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ferencváros. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ferencváros favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ulisses te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ulisses. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.