Nabeschouwing Zürich - Sporting CP (0-2) || Europa League 2011/2012

Donderdag 15 september 2011 - 19:00 uur

In de Europa League 2011/2012 neemt Zürich het donderdag 15 september 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP.

Via de Zürich - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zürich - Sporting CP (0-2)

Het Europa League duel tussen Zürich en Sporting CP is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Insúa. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Sporting CP dat via R. van Wolfswinkel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zürich - Sporting CP
LIVE Zürich - Sporting CP 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zürich - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sporting CP Doelpunt E. Insúa Sporting CP
21' Doelpunt Sporting CP Doelpunt R. van Wolfswinkel Sporting CP
37' Gele kaart Zürich Gele kaart voor M. Schönbächler Zürich
40' Gele kaart Zürich Gele kaart voor A. Mehmedi Zürich
46' Wissel Zürich Wissel A. Nikci voor M. Schönbächler Zürich
54' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. van Wolfswinkel Sporting CP
58' Gele kaart Zürich Gele kaart voor A. Alphonse Zürich
59' Wissel Zürich Wissel A. Chermiti voor Y. Chikhaoui Zürich
59' Wissel Sporting CP Wissel André Santos voor A. Carrillo Sporting CP
63' Gele kaart Zürich Gele kaart voor Jorge Teixeira Zürich
65' Wissel Sporting CP Wissel D. Rubio voor R. van Wolfswinkel Sporting CP
67' Wissel Zürich Wissel X. Margairaz voor O. Buff Zürich
71' Gele kaart Zürich Gele kaart voor M. Gajic Zürich
74' Wissel Sporting CP Wissel Evaldo voor Capel Sporting CP
78' Gele kaart Zürich Gele kaart voor R. Koch Zürich
Video hoogtepunten en samenvatting Zürich - Sporting CP
Opstellingen Zürich - Sporting CP

Voorbeschouwing Zürich - Sporting CP

Zürich en Sporting CP spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Zürich en Sporting CP elkaar treffen in de Europa League.