Nabeschouwing Accrington Stanley - Colchester United (1-0) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Accrington Stanley het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Colchester United.

Via de Accrington Stanley - Colchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Colchester United (1-0)

Het FA Cup duel tussen Accrington Stanley en Colchester United is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-0 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door D. Barlaser, waarmee Accrington Stanley met 1-0 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Accrington Stanley - Colchester United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Colchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Wissel Colchester United Wissel L. Prosser voor T. Eastman Colchester United
30' Wissel Colchester United Wissel D. Barnes voor R. Gilmartin Colchester United
34' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt D. Barlaser Accrington Stanley 1-0
47' Gele kaart Colchester United Gele kaart voor F. Kent Colchester United
76' Gele kaart Colchester United Gele kaart voor F. Nouble Colchester United
77' Wissel Colchester United Wissel M. Mandron voor C. Senior Colchester United
90' Wissel Accrington Stanley Wissel P. Mingoia voor L. Charman Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Colchester United
Opstellingen Accrington Stanley - Colchester United
De opstellingen van Accrington Stanley en Colchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.