Nabeschouwing Barnet - Stockport County (1-0) || FA Cup 2018/2019

Zondag 2 december 2018 - 15:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Barnet het zondag 2 december 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Stockport County.

Via de Barnet - Stockport County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnet - Stockport County (1-0)

Het FA Cup duel tussen Barnet en Stockport County is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Barnet. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door D. Sparkes, waarmee Barnet met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Barnet dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Barnet.

LIVE Barnet - Stockport County 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnet - Stockport County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Barnet Doelpunt D. Sparkes Barnet 1-0
58' Gele kaart Barnet Gele kaart voor C. Alexander Barnet
60' Wissel Barnet Wissel M. Elito voor J. Walker Barnet
68' Wissel Stockport County Wissel M. Warburton voor E. Osborne Stockport County
69' Wissel Barnet Wissel Che Adams voor W. Fonguck Barnet
80' Wissel Barnet Wissel I. Duku voor B. Harrison Barnet
83' Wissel Stockport County Wissel N. Bell voor S. Minihan Stockport County
84' Wissel Stockport County Wissel C. Dimaio voor J. Keane Stockport County
88' Gele kaart Barnet Gele kaart voor I. Duku Barnet
Video hoogtepunten en samenvatting Barnet - Stockport County
Opstellingen Barnet - Stockport County
De opstellingen van Barnet en Stockport County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.