Nabeschouwing Torquay United - Woking (0-1) || FA Cup 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de FA Cup 2018/2019 neemt Torquay United het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Woking.

Via de Torquay United - Woking live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Torquay United - Woking (0-1)

Het FA Cup duel tussen Torquay United en Woking is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 0-1 overwinning voor Woking. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 48 minuten. M. Kretzschmar maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Woking vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Woking uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Torquay United - Woking 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Torquay United - Woking teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Torquay United Gele kaart voor J. Koue Niate Torquay United
48' Penalty Woking Penalty M. Kretzschmar Woking 0-1
64' Wissel Torquay United Wissel R. Keating voor J. Andrews Torquay United
71' Gele kaart Woking Gele kaart voor A. Little Woking
72' Gele kaart Woking Gele kaart voor C. Hester-Cook Woking
82' Wissel Woking Wissel I. Gayle voor C. Hester-Cook Woking
82' Wissel Torquay United Wissel B. Williams voor S. Janneh Torquay United
84' Gele kaart Woking Gele kaart voor C. Ross Woking
87' Wissel Torquay United Wissel O. Koszela voor K. Lumbombo Kalala Torquay United
88' Gele kaart Torquay United Gele kaart voor B. Wynter Torquay United
92' Gele kaart Woking Gele kaart voor M. Kretzschmar Woking
Video hoogtepunten en samenvatting Torquay United - Woking
Opstellingen Torquay United - Woking
De opstellingen van Torquay United en Woking zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.