Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - SV Roeselare (3-3) || Eerste Divisie B 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 17:00 uur

In de Eerste Divisie B 2019/2020 neemt Union Saint-Gilloise het zaterdag 15 februari 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen SV Roeselare. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Joseph Mariën in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - SV Roeselare live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - SV Roeselare (3-3)

De Eerste Divisie B 2019/2020 wedstrijd tussen Union Saint-Gilloise en SV Roeselare geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 3-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Tabekou, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Nielsen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van Union Saint-Gilloise, waarmee A. Sigurdarson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Y. Andzouana zette SV Roeselare even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Maarten Toeback toegekende penalty wist te benutten. In de 81e minuut kwam SV Roeselare weer dichterbij, nadat G. Kuisch de stand terug wist te brengen naar 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor SV Roeselare. In de 83e minuut was het G. Saviour die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Maarten Toeback en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Union Saint-Gilloise - SV Roeselare 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - SV Roeselare teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt S. Tabekou Union Saint-Gilloise 1-0
27' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt C. Nielsen Union Saint-Gilloise 2-0
29' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor SV Roeselare
31' Wissel SV Roeselare Wissel J. Vervoort voor E. Casagolda SV Roeselare
36' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor N. Rommens SV Roeselare
45' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt A. Sigurdarson Union Saint-Gilloise 3-0
52' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel I. Young voor S. Pocognoli Union Saint-Gilloise
53' Penalty SV Roeselare Penalty Y. Andzouana SV Roeselare 3-1
67' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Haugen voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
67' Wissel SV Roeselare Wissel G. Saviour voor Marco Tulio SV Roeselare
81' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt G. Kuisch SV Roeselare 3-2
81' Wissel SV Roeselare Wissel G. Kuisch voor Andrei SV Roeselare
81' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel N. Lorbek voor A. Sigurdarson Union Saint-Gilloise
83' Doelpunt SV Roeselare Doelpunt G. Saviour SV Roeselare 3-3
89' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor K. Geraerts Union Saint-Gilloise
93' Gele kaart SV Roeselare Gele kaart voor A. Nouri SV Roeselare
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - SV Roeselare
Opstellingen Union Saint-Gilloise - SV Roeselare

Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - SV Roeselare

Union Saint-Gilloise en SV Roeselare treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maarten Toeback en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Union Saint-Gilloise en SV Roeselare in de Eerste Divisie B vond plaats op 21 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is SV Roeselare favoriet. 9 keer wist de ploeg van Union Saint-Gilloise te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Union Saint-Gilloise. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Union Saint-Gilloise 5
Winst SV Roeselare 9
Gelijkspel 5
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Union Saint-Gilloise op een 5e positie staat, terwijl we SV Roeselare terugvinden op de 7e plaats.