Nabeschouwing Club Brugge - Antwerp (3-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 19 mei 2019 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Club Brugge het zondag 19 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Antwerp (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Club Brugge kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Openda. Antwerp kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Baby, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette D. Mbokani zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam.

J. Vossen zette Club Brugge even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Nicolas Laforge toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Club Brugge dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Openda de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nicolas Laforge bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Club Brugge.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Antwerp
Goals
3
2
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
10
3
Aanvallen
90
98
Gevaarlijke aanvallen
78
92
Overtredingen
15
19
Buitenspel
2
4
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE Club Brugge - Antwerp 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Club Brugge Doelpunt L. Openda met assist van H. Vanaken Club Brugge 1-0
38' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Yatabaré Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel L. Refaelov voor S. Yatabaré Antwerp
54' Doelpunt Antwerp Doelpunt A. Baby met assist van D. Lamkel Ze Antwerp 1-1
55' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Wesley Club Brugge
57' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van A. Baby Antwerp 1-2
58' Wissel Club Brugge Wissel J. Vossen voor Wesley Club Brugge
60' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor G. Hairemans Antwerp
67' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Decarli Club Brugge
73' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Baby Antwerp
80' Penalty Club Brugge Penalty J. Vossen Club Brugge 2-2
82' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Mbokani Antwerp
83' Wissel Antwerp Wissel Ivo Rodrigues voor D. Opare Antwerp
86' Wissel Antwerp Wissel J. Bolingi voor D. Batubinsika Antwerp
89' Doelpunt Club Brugge Doelpunt L. Openda met assist van R. Vormer Club Brugge 3-2
92' Wissel Club Brugge Wissel Luan Peres voor K. Diatta Club Brugge
93' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Ivo Rodrigues Antwerp
96' Wissel Club Brugge Wissel C. Ngonge voor L. Openda Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Antwerp
Opstellingen Club Brugge - Antwerp
De opstellingen van Club Brugge en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Ivan Leko
Wissels Club Brugge
# Speler Pos.
1 Karlo Letica K
4 Luan Peres Petroni V
5 Benoît Poulain V
90 Brendan Schoonbaert V
6 Sofyan Amrabat M
27 Cyril Ngonge A
9 Jelle Vossen A
Voorbeschouwing Club Brugge - Antwerp

Club Brugge en Antwerp treffen elkaar in de 10e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Antwerp slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 2
Winst Antwerp 0
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 2e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Club Brugge - Antwerp Opstelling Club Brugge Opstelling Antwerp Live Club Brugge - Antwerp Live Club Brugge - Antwerp kijken Club Brugge - Antwerp kijken Live Club Brugge - Antwerp stream Club Brugge - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - Antwerp Uitslag Club Brugge - Antwerp Statistieken Club Brugge - Antwerp Jupiler Pro League 2018/2019 Club Brugge - Antwerp wedden Club Brugge - Antwerp gokken Club Brugge - Antwerp Unibet