Nabeschouwing Beerschot - Dender (1-1) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 23 augustus 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Beerschot het zaterdag 23 augustus 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dender.

Via de Beerschot - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot - Dender (1-1)

De Jupiler Pro League 2008/2009 wedstrijd tussen Beerschot en Dender geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 33e minuut dacht Beerschot op voorsprong te komen via een doelpunt van Sanharib Malki. Helaas voor Beerschot werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 41e minuut was het Dender dat via B. Van den Eede dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Beerschot - Dender
1
1
LIVE Beerschot - Dender 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Beerschot Doelpunt Sanharib Malki Beerschot
33' Wissel Dender Wissel D. De Pever voor K. Kharroubi Dender
41' Doelpunt Dender Doelpunt B. Van den Eede Dender
46' Wissel Beerschot Wissel R. Peeters voor K. Vandenbergh Beerschot
46' Wissel Beerschot Wissel P. Kpaka voor D. Cruz Beerschot
47' Gele kaart Dender Gele kaart voor S. De Petter Dender
74' Gele kaart Dender Gele kaart voor B. Van den Eede Dender
76' Wissel Dender Wissel N. Sylla voor S. Smajic Dender
84' Wissel Beerschot Wissel T. Dosunmu voor K. Fadiga Beerschot
87' Wissel Dender Wissel W. De Groote voor S. De Petter Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot - Dender
Opstellingen Beerschot - Dender

Voorbeschouwing Beerschot - Dender

Beerschot en Dender treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot en Dender in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beerschot. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Beerschot favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Dender slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.