Nabeschouwing Cercle Brugge - Dender (1-2) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 25 oktober 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Cercle Brugge het zaterdag 25 oktober 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dender.

Via de Cercle Brugge - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Dender (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Dender is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Dender. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Cercle Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Buffel. Helaas voor Cercle Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Dender dat via S. Smajic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Frederico dacht na 63 minuten te scoren voor Dender, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Cercle Brugge - Dender
1
2
LIVE Cercle Brugge - Dender 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt T. Buffel Cercle Brugge
25' Gele kaart Dender Gele kaart voor S. Blondelle Dender
40' Doelpunt Dender Doelpunt S. Smajic Dender
43' Gele kaart Dender Gele kaart voor G. Iribarren Dender
46' Wissel Dender Wissel E. Deflandre voor M. Wiggers Dender
63' Doelpunt Dender Doelpunt Frederico Dender
63' Wissel Cercle Brugge Wissel H. Gombami voor B. Vandenbussche Cercle Brugge
68' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor T. Buffel Cercle Brugge
68' Gele kaart Dender Gele kaart voor S. Jacobs Dender
69' Wissel Dender Wissel N. Sylla voor B. Van den Eede Dender
72' Wissel Dender Wissel P. Filipovic voor G. Iribarren Dender
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Dender
Opstellingen Cercle Brugge - Dender

Voorbeschouwing Cercle Brugge - Dender

Cercle Brugge en Dender treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Dender in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cercle Brugge. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Cercle Brugge favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Dender slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.