Nabeschouwing Dender - Anderlecht (2-2) || Jupiler Pro League 2007/2008

Zaterdag 18 augustus 2007 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2007/2008 neemt Dender het zaterdag 18 augustus 2007 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Dender - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Anderlecht (2-2)

De Jupiler Pro League 2007/2008 wedstrijd tussen Dender en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 11e minuut dacht Anderlecht op voorsprong te komen via een doelpunt van Ahmed Hassan. Helaas voor Anderlecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Anderlecht dat via M. Boussoufa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Destorme dacht na 22 minuten te scoren voor Dender, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 41e minuut scoorde Dender via H. Munyaneza, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dender - Anderlecht
2
2
LIVE Dender - Anderlecht 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Ahmed Hassan Anderlecht
17' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Boussoufa Anderlecht
22' Doelpunt Dender Doelpunt D. Destorme Dender
41' Doelpunt Dender Doelpunt H. Munyaneza Dender