Nabeschouwing Dender - Lokeren (1-1) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 13 december 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Dender het zaterdag 13 december 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren.

Via de Dender - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dender - Lokeren (1-1)

De Jupiler Pro League 2008/2009 wedstrijd tussen Dender en Lokeren geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 12e minuut dacht Lokeren op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Overmeire. Helaas voor Lokeren werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Dender dat via N. Sylla dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dender - Lokeren
1
1
LIVE Dender - Lokeren 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dender - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Lokeren Doelpunt K. Overmeire Lokeren
14' Doelpunt Dender Doelpunt N. Sylla Dender
34' Gele kaart Dender Gele kaart voor D. Destorme Dender
34' Wissel Dender Wissel G. Iribarren voor S. Smajic Dender
68' Wissel Dender Wissel C. Copel voor N. Sylla Dender
78' Wissel Dender Wissel D. De Pever voor D. Destorme Dender
80' Wissel Lokeren Wissel E. Demiri voor T. Tshinyama Lokeren
87' Wissel Lokeren Wissel A. Camara voor M. Carevic Lokeren
89' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor O. Golan Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Dender - Lokeren
Opstellingen Dender - Lokeren

Voorbeschouwing Dender - Lokeren

Dender en Lokeren treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Dender en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 maart 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 2 keer wist de ploeg van Dender te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dender. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.