Nabeschouwing Gent - Mechelen (1-2) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 20 september 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Gent het zaterdag 20 september 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Gent - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Mechelen (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Mechelen is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 11e minuut dacht Gent op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Jorgacevic. Helaas voor Gent werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Mechelen dat via B. Vleminckx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. Vleminckx dacht na 60 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gent - Mechelen
1
2
LIVE Gent - Mechelen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Gent Doelpunt B. Jorgacevic Gent
13' Doelpunt Mechelen Doelpunt B. Vleminckx Mechelen
17' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Ivens Mechelen
19' Wissel Gent Wissel E. NFor voor Z. Ljubijankic Gent
28' Wissel Gent Wissel J. De Roeck voor Adriano Gent
34' Wissel Mechelen Wissel K. Van Hoevelen voor J. Mellemans Mechelen
43' Gele kaart Gent Gele kaart voor C. Grondin Gent
45' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Maric Gent
60' Doelpunt Mechelen Doelpunt B. Vleminckx Mechelen
61' Wissel Mechelen Wissel J. Mununga voor J. Kielo-Lezi Mechelen
68' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Olufadé Gent
71' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Chen Xavier Mechelen
75' Wissel Gent Wissel M. Ekpoki voor C. Grondin Gent
78' Wissel Mechelen Wissel K. Van Goethem voor A. Iddi Mechelen
80' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor K. Van Goethem Mechelen
90' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor B. Vleminckx Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Mechelen
Opstellingen Gent - Mechelen

Voorbeschouwing Gent - Mechelen

Gent en Mechelen treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 12 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Gent als Mechelen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.