Nabeschouwing Mons - Sporting Charleroi (1-1) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 4 oktober 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Mons het zaterdag 4 oktober 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi.

Via de Mons - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mons - Sporting Charleroi (1-1)

De Jupiler Pro League 2008/2009 wedstrijd tussen Mons en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 53e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Habibou. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Mons dat via M. Dahmane dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Mons - Sporting Charleroi
1
1
LIVE Mons - Sporting Charleroi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mons - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor I. Diallo Sporting Charleroi
24' Gele kaart Mons Gele kaart voor H. Ragued Mons
26' Gele kaart Mons Gele kaart voor K. Hatchi Mons
48' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Habibou voor Orlando Sporting Charleroi
53' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Habibou Sporting Charleroi
53' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Habibou Sporting Charleroi
57' Wissel Mons Wissel M. Diane voor A. Cordaro Mons
57' Wissel Mons Wissel C. Collet voor M. Jarju Mons
71' Doelpunt Mons Doelpunt M. Dahmane Mons
73' Wissel Mons Wissel D. Fleurival voor A. Okkonen Mons
82' Gele kaart Mons Gele kaart voor R. Mirri Mons
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel F. Camus voor R. Sergio Sporting Charleroi
87' Gele kaart Mons Gele kaart voor D. Fleurival Mons
89' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Miceli voor M. Iajour Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Mons - Sporting Charleroi
Opstellingen Mons - Sporting Charleroi

Voorbeschouwing Mons - Sporting Charleroi

Mons en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Mons en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 februari 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 3 keer wist de ploeg van Mons te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Mons. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.