Nabeschouwing Tubize - Dender (2-1) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 4 oktober 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Tubize het zaterdag 4 oktober 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dender.

Via de Tubize - Dender live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Dender (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Tubize en Dender is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Tubize op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Perbet. Helaas voor Tubize werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Tubize dat via J. Perbet dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 70e minuut moest Dender verder met een man minder nadat Frederico een rode kaart had gekregen. Het lukte Tubize in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 72e minuut moest Tubize verder met een man minder, nadat G. Dufer een tweede gele kaart kreeg. In de 80e minuut werd J. Vandelannoite van Tubize met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Tubize met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 90e minuut scoorde D. Wittesaele namens Dender. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Tubize - Dender
2
1
LIVE Tubize - Dender 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Dender teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Dender Gele kaart voor A. Martinovic Dender
25' Doelpunt Tubize Doelpunt J. Perbet Tubize
26' Gele kaart Dender Gele kaart voor S. Smajic Dender
30' Gele kaart Tubize Gele kaart voor J. Perbet Tubize
37' Gele kaart Tubize Gele kaart voor G. Dufer Tubize
46' Wissel Dender Wissel F. Sanchez DAvolio voor K. Kharroubi Dender
54' Doelpunt Tubize Doelpunt J. Perbet Tubize
57' Wissel Tubize Wissel Rafael Santiago voor G. Diafutua Tubize
57' Wissel Dender Wissel D. Wittesaele voor G. Iribarren Dender
70' Rode kaart Dender Rode kaart voor Frederico Dender
72' Tweede gele kaart Tubize Tweede gele kaart voor G. Dufer Tubize
73' Wissel Tubize Wissel Thiago Santos voor J. Perbet Tubize
75' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Q. Gailly Tubize
80' Rode kaart Tubize Rode kaart voor J. Vandelannoite Tubize
82' Gele kaart Dender Gele kaart voor S. Blondelle Dender
83' Wissel Dender Wissel S. Jacobs voor M. Wiggers Dender
84' Wissel Tubize Wissel G. Falzone voor V. Villano Tubize
90' Doelpunt Dender Doelpunt D. Wittesaele Dender
90' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Rafael Santiago Tubize