Nabeschouwing Tubize - Kortrijk (3-3) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 29 november 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Tubize het zaterdag 29 november 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk.

Via de Tubize - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Kortrijk (3-3)

De Jupiler Pro League 2008/2009 wedstrijd tussen Tubize en Kortrijk geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

In de 16e minuut dacht Tubize op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Perbet. Helaas voor Tubize werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het Kortrijk dat via E. Coulibaly dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Perbet dacht na 60 minuten te scoren voor Tubize, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Kortrijk via B. Verbrugghe, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 65 minuten spelen wist Tubize via J. Perbet de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 72e minuut scoorde E. Coulibaly namens Kortrijk. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tubize - Kortrijk
3
3
LIVE Tubize - Kortrijk 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Tubize Doelpunt J. Perbet Tubize
16' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor P. Mollez Kortrijk
27' Doelpunt Kortrijk Doelpunt E. Coulibaly Kortrijk
53' Gele kaart Tubize Gele kaart voor G. Neels Tubize
55' Wissel Tubize Wissel Y. Karaca voor Rafael Santiago Tubize
60' Doelpunt Tubize Doelpunt J. Perbet Tubize
64' Doelpunt Kortrijk Doelpunt B. Verbrugghe Kortrijk
65' Doelpunt Tubize Doelpunt J. Perbet Tubize
67' Gele kaart Tubize Gele kaart voor J. Barisic Tubize
69' Wissel Tubize Wissel J. Paternotte voor V. Villano Tubize
70' Wissel Kortrijk Wissel I. Sawaneh voor I. Bakx Kortrijk
72' Doelpunt Kortrijk Doelpunt E. Coulibaly Kortrijk
77' Wissel Tubize Wissel G. Diafutua voor Y. Brouckaert Tubize
79' Gele kaart Tubize Gele kaart voor G. Diafutua Tubize