Nabeschouwing Tubize - Mechelen (1-5) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 7 februari 2009 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Tubize het zaterdag 7 februari 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Tubize - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Mechelen (1-5)

Het Jupiler Pro League duel tussen Tubize en Mechelen is geëindigd in een 1-5 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Persoons. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Mechelen dat via B. Vleminckx dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Gorius dacht na 24 minuten te scoren voor Mechelen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 34e minuut scoorde Tubize via J. Perbet, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 53 minuten spelen wist Mechelen via W. Vrancken de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 70 minuten kon Q. Fortune van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Tubize het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. In de 90e minuut leek G. Rossini te scoren voor Mechelen, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-5 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Tubize - Mechelen
1
5
LIVE Tubize - Mechelen 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Tubize Gele kaart voor G. Neels Tubize
12' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor N. Asare Mechelen
17' Doelpunt Mechelen Doelpunt K. Persoons Mechelen
20' Doelpunt Mechelen Doelpunt B. Vleminckx Mechelen
23' Gele kaart Tubize Gele kaart voor Q. Fortune Tubize
24' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Gorius Mechelen
34' Doelpunt Tubize Doelpunt J. Perbet Tubize
34' Wissel Tubize Wissel Rafael Santiago voor A. Haydock Tubize
53' Doelpunt Mechelen Doelpunt W. Vrancken Mechelen
58' Wissel Tubize Wissel R. Beynié voor V. Sorokin Tubize
65' Wissel Tubize Wissel M. Mvuezolo voor G. Neels Tubize
65' Wissel Mechelen Wissel K. Imschoot voor A. Iddi Mechelen
70' Tweede gele kaart Tubize Tweede gele kaart voor Q. Fortune Tubize
74' Gele kaart Tubize Gele kaart voor J. Vandelannoite Tubize
74' Wissel Mechelen Wissel G. Rossini voor B. Vleminckx Mechelen
82' Wissel Mechelen Wissel A. Dunkovic voor J. Gorius Mechelen
86' Gele kaart Tubize Gele kaart voor G. Dufer Tubize
90' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Rossini Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Tubize - Mechelen
Opstellingen Tubize - Mechelen

Voorbeschouwing Tubize - Mechelen

Tubize en Mechelen treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Tubize en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 13 september 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.