Nabeschouwing Tubize - Mons (2-1) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 13 december 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Tubize het zaterdag 13 december 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Mons.

Via de Tubize - Mons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tubize - Mons (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Tubize en Mons is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tubize. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Buysens in de 24e minuut, waardoor Mons met een man minder kwam te staan. In de 63e minuut was het Tubize dat via Y. Karaca dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Jarju dacht na 66 minuten te scoren voor Mons, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Tubize via G. Dufer, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tubize - Mons
2
1
LIVE Tubize - Mons 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tubize - Mons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Rode kaart Mons Rode kaart voor L. Buysens Mons
30' Wissel Mons Wissel A. Okkonen voor M. Diane Mons
45' Gele kaart Mons Gele kaart voor I. Dzidic Mons
55' Wissel Tubize Wissel Rafael Santiago voor J. Paternotte Tubize
63' Doelpunt Tubize Doelpunt Y. Karaca Tubize
66' Doelpunt Mons Doelpunt M. Jarju Mons
75' Doelpunt Tubize Doelpunt G. Dufer Tubize
81' Wissel Tubize Wissel Thiago Santos voor J. Perbet Tubize
85' Wissel Mons Wissel M. Gueye voor M. Jarju Mons
88' Gele kaart Tubize Gele kaart voor V. Villano Tubize
88' Wissel Mons Wissel K. Oris voor F. Brahami Mons
89' Wissel Tubize Wissel G. Forschelet voor V. Villano Tubize
90' Gele kaart Mons Gele kaart voor F. Jay Mons
90' Gele kaart Mons Gele kaart voor M. Dahmane Mons