Nabeschouwing Westerlo - Mechelen (0-1) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zondag 8 maart 2009 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Westerlo het zondag 8 maart 2009 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen.

Via de Westerlo - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Westerlo - Mechelen (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Westerlo en Mechelen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 32e minuut dacht Mechelen op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Gorius. Helaas voor Mechelen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Westerlo - Mechelen
LIVE Westerlo - Mechelen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Westerlo - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor N. Asare Mechelen
32' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Gorius Mechelen
61' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor K. Van Hoevelen Mechelen
65' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Van Dessel Mechelen
71' Wissel Mechelen Wissel D. Grondin voor J. Gorius Mechelen
72' Wissel Mechelen Wissel G. Rossini voor J. Mununga Mechelen
74' Wissel Westerlo Wissel E. Sarki voor L. Zelenka Westerlo
76' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor W. Scheelen Westerlo
83' Wissel Westerlo Wissel B. Tomou voor M. Adams Westerlo
85' Wissel Mechelen Wissel W. Vrancken voor B. Vleminckx Mechelen
86' Wissel Westerlo Wissel D. Dekelver voor J. Ruíz Westerlo
89' Gele kaart Westerlo Gele kaart voor N. Van Kerckhoven Westerlo
Video hoogtepunten en samenvatting Westerlo - Mechelen
Opstellingen Westerlo - Mechelen

Voorbeschouwing Westerlo - Mechelen

Westerlo en Mechelen treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Westerlo en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 oktober 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Westerlo. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Westerlo als Mechelen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.