Nabeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk (5-1) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 18 april 2009 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 18 april 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk.

Via de Zulte-Waregem - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk (5-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Kortrijk is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Kortrijk op voorsprong te komen via een doelpunt van Willian Xavier. Helaas voor Kortrijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut moest K. Belhocine van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kortrijk verder met een speler minder. F. Berrier dacht na 56 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Zulte-Waregem via E. NFor, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Zulte-Waregem via C. Makiese de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 80e minuut scoorde C. Makiese namens Zulte-Waregem. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek C. Makiese te scoren voor Zulte-Waregem, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Kortrijk
5
1
LIVE Zulte-Waregem - Kortrijk 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor S. Bakour Kortrijk
47' Doelpunt Kortrijk Doelpunt Willian Xavier Kortrijk
47' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor K. DHaene Zulte-Waregem
51' Rode kaart Kortrijk Rode kaart voor K. Belhocine Kortrijk
54' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor C. Kouyaté Kortrijk
55' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor S. Kums Kortrijk
56' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt F. Berrier Zulte-Waregem
59' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Makiese voor T. Neemelo Zulte-Waregem
59' Wissel Kortrijk Wissel S. Demets voor I. Bakx Kortrijk
59' Wissel Kortrijk Wissel E. Coulibaly voor Willian Xavier Kortrijk
60' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor F. Berrier Zulte-Waregem
70' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt E. NFor Zulte-Waregem
73' Wissel Kortrijk Wissel D. De Beule voor C. Bétrémieux Kortrijk
77' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Makiese Zulte-Waregem
80' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Makiese Zulte-Waregem
88' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Makiese Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Kortrijk
Opstellingen Zulte-Waregem - Kortrijk

Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Kortrijk

Zulte-Waregem en Kortrijk treffen elkaar in de 27e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Kortrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kortrijk favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zulte-Waregem te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zulte-Waregem. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.