Nabeschouwing Zulte-Waregem - Tubize (1-0) || Jupiler Pro League 2008/2009

Zaterdag 27 september 2008 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2008/2009 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 27 september 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Tubize.

Via de Zulte-Waregem - Tubize live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Tubize (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Tubize is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 51e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Mbuyi-Mutombo. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Tubize
1
0
LIVE Zulte-Waregem - Tubize 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Tubize teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Colpaert Zulte-Waregem
40' Gele kaart Tubize Gele kaart voor J. Barisic Tubize
47' Gele kaart Tubize Gele kaart voor M. Mvuezolo Tubize
51' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt A. Mbuyi-Mutombo Zulte-Waregem
53' Wissel Tubize Wissel J. Perbet voor Thiago Santos Tubize
55' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Reina Zulte-Waregem
61' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Meert voor A. Mbuyi-Mutombo Zulte-Waregem
67' Wissel Tubize Wissel V. Ramael voor A. Haydock Tubize
71' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Subotic voor T. Matthys Zulte-Waregem
75' Wissel Tubize Wissel Y. Karaca voor J. Vandelannoite Tubize
85' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Berrier voor M. Leye Zulte-Waregem