Nabeschouwing ASWH - Kozakken Boys (1-2) || KNVB Beker 2022/2023

Dinsdag 20 september 2022 - 20:00 uur



In de KNVB Beker 2022/2023 neemt ASWH het dinsdag 20 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kozakken Boys. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Schildman in Hendrik-Ido-Ambacht.

Via de ASWH - Kozakken Boys live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ASWH - Kozakken Boys (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen ASWH en Kozakken Boys is onder leiding van scheidsrechter Robin Vereijken geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kozakken Boys. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Kozakken Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Lommers. Helaas voor Kozakken Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 17 minuten was het G. Stout die ASWH op een 0-1 voorsprong zette. B. Robinson dacht na 46 minuten te scoren voor Kozakken Boys, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde B. Robinson de gelijkmaker voor ASWH in de 49e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 67e was het Kozakken Boys dat op voorsprong kwam te staan na een goal van L. Hutten.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robin Vereijken, waardoor Kozakken Boys een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken ASWH - Kozakken Boys
Goals
1
2
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
77
114
Gevaarlijke aanvallen
43
62
Corners
3
4
Wissels
1
5
LIVE ASWH - Kozakken Boys 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ASWH - Kozakken Boys teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt J. Lommers met assist van L. van Zundert Kozakken Boys
17' Doelpunt ASWH Doelpunt G. Stout ASWH 0-1
47' Gele kaart ASWH Gele kaart voor M. El Kharbachi ASWH
46' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt B. Robinson met assist van L. Pires Kozakken Boys
46' Wissel Kozakken Boys Wissel K. Vermeulen voor R. Mulder Kozakken Boys
49' Doelpunt ASWH Doelpunt B. Robinson ASWH 1-1
66' Wissel Kozakken Boys Wissel S. Warmolts voor F. Korporaal Kozakken Boys
67' Doelpunt Kozakken Boys Doelpunt L. Hutten Kozakken Boys 1-2
87' Wissel Kozakken Boys Wissel E. Herman voor L. Hutten Kozakken Boys
87' Wissel Kozakken Boys Wissel U. Altintas voor G. Büttner Kozakken Boys
Video hoogtepunten en samenvatting ASWH - Kozakken Boys
Opstellingen ASWH - Kozakken Boys

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ASWH - Kozakken Boys

ASWH en Kozakken Boys spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robin Vereijken en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat ASWH en Kozakken Boys elkaar treffen in de KNVB Beker.

Resultaat Aantal
Winst ASWH 0
Winst Kozakken Boys 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
ASWH - Kozakken Boys Opstelling ASWH Opstelling Kozakken Boys Live ASWH - Kozakken Boys Live ASWH - Kozakken Boys kijken ASWH - Kozakken Boys kijken Live ASWH - Kozakken Boys stream ASWH - Kozakken Boys Fox Sports Nabeschouwing ASWH - Kozakken Boys Uitslag ASWH - Kozakken Boys Statistieken ASWH - Kozakken Boys KNVB Beker 2022/2023 ASWH - Kozakken Boys wedden ASWH - Kozakken Boys gokken ASWH - Kozakken Boys Unibet