Nabeschouwing De Treffers - Montfoort (1-1) (5-6 na strafschoppen) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt De Treffers het woensdag 22 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Montfoort.

Via de De Treffers - Montfoort live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Treffers - Montfoort (1-1) (5-6 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen De Treffers en Montfoort is geëindigd in een overwinning voor Montfoort. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Montfoort het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-6 gewonnen werd.

In de 44e minuut dacht De Treffers op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Echargui. Helaas voor De Treffers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Montfoort dat via M. Ballo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 109e minuut kreeg M. van Oostrom van Montfoort voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Montfoort de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-6 score in het voordeel van Montfoort, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken De Treffers - Montfoort
1
1
LIVE De Treffers - Montfoort 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Treffers - Montfoort teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Montfoort Gele kaart voor W. Agterberg Montfoort
32' Gele kaart Montfoort Gele kaart voor J. van Apeldoorn Montfoort
41' Gele kaart Montfoort Gele kaart voor A. van Vliet Montfoort
44' Doelpunt De Treffers Doelpunt S. Echargui De Treffers
54' Gele kaart Montfoort Gele kaart voor M. van Oostrom Montfoort
55' Wissel Montfoort Wissel M. Ballo voor A. van Vliet Montfoort
57' Doelpunt Montfoort Doelpunt M. Ballo Montfoort
59' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor B. Beijer De Treffers
73' Wissel Montfoort Wissel C. Brandsma voor B. Roelofs Montfoort
80' Wissel Montfoort Wissel N. van Luinen voor B. Laoikili Montfoort
98' Wissel De Treffers Wissel J. Zuidwijk voor J. van Alst De Treffers
107' Wissel De Treffers Wissel R. van Ottele voor B. Hofstede De Treffers
109' Tweede gele kaart Montfoort Tweede gele kaart voor M. van Oostrom Montfoort
111' Gele kaart Montfoort Gele kaart voor S. Aartman Montfoort
120' Gele kaart De Treffers Gele kaart voor B. Peters De Treffers
Video hoogtepunten en samenvatting De Treffers - Montfoort
Opstellingen De Treffers - Montfoort

Voorbeschouwing De Treffers - Montfoort

De Treffers en Montfoort spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat De Treffers en Montfoort elkaar treffen in de KNVB Beker.