Nabeschouwing De Zouaven - DETO Twenterand (3-2) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 18:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt De Zouaven het woensdag 22 augustus 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen DETO Twenterand. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Kloet in Grootebroek.

Via de De Zouaven - DETO Twenterand live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Zouaven - DETO Twenterand (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen De Zouaven en DETO Twenterand is geëindigd in een 3-2 overwinning voor De Zouaven. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht DETO Twenterand op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Bilanovic. Helaas voor DETO Twenterand werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het De Zouaven dat via P. Koopman dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. B. van Rhijn dacht na 55 minuten te scoren voor De Zouaven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde DETO Twenterand via R. Bruns, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten spelen wist De Zouaven via P. Koopman de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 90 minuten kon W. Kram van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat DETO Twenterand het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken De Zouaven - DETO Twenterand
3
2
LIVE De Zouaven - DETO Twenterand 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Zouaven - DETO Twenterand teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt DETO Twenterand Doelpunt V. Bilanovic DETO Twenterand
39' Gele kaart DETO Twenterand Gele kaart voor V. Bilanovic DETO Twenterand
45' Penalty De Zouaven Penalty P. Koopman De Zouaven
45' Gele kaart DETO Twenterand Gele kaart voor W. Kram DETO Twenterand
55' Doelpunt De Zouaven Doelpunt B. van Rhijn De Zouaven
55' Wissel DETO Twenterand Wissel A. Aslan voor M. Smelt DETO Twenterand
65' Penalty DETO Twenterand Penalty R. Bruns DETO Twenterand
65' Gele kaart De Zouaven Gele kaart voor M. Vijselaar De Zouaven
72' Penalty De Zouaven Penalty P. Koopman De Zouaven
76' Wissel DETO Twenterand Wissel J. Wesselink voor N. Wennink DETO Twenterand
77' Gele kaart DETO Twenterand Gele kaart voor R. Bruns DETO Twenterand
81' Wissel De Zouaven Wissel I. Nanka-Bruce voor D. van Tricht De Zouaven
84' Wissel DETO Twenterand Wissel J. Oude Booijink voor M. Schepers DETO Twenterand
89' Wissel De Zouaven Wissel F. Abbring voor B. Groot De Zouaven
90' Gele kaart De Zouaven Gele kaart voor P. Koopman De Zouaven
90' Tweede gele kaart DETO Twenterand Tweede gele kaart voor W. Kram DETO Twenterand
90' Gele kaart DETO Twenterand Gele kaart voor A. Aslan DETO Twenterand
Video hoogtepunten en samenvatting De Zouaven - DETO Twenterand
Opstellingen De Zouaven - DETO Twenterand

Voorbeschouwing De Zouaven - DETO Twenterand

De Zouaven en DETO Twenterand spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat De Zouaven en DETO Twenterand elkaar treffen in de KNVB Beker.