Nabeschouwing EHC Hoensbroek - Genemuiden (4-1) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt EHC Hoensbroek het woensdag 22 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Genemuiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Dem (EHC) in Hoensbroek.

Via de EHC Hoensbroek - Genemuiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing EHC Hoensbroek - Genemuiden (4-1)

Het KNVB Beker duel tussen EHC Hoensbroek en Genemuiden is geëindigd in een 4-1 overwinning voor EHC Hoensbroek. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut dacht EHC Hoensbroek op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Erkens. Helaas voor EHC Hoensbroek werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het EHC Hoensbroek dat via B. Weiser dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Erkens dacht na 63 minuten te scoren voor EHC Hoensbroek, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 73e minuut werd A. Flier van Genemuiden met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Genemuiden het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 91 minuten spelen wist Genemuiden via S. Eenkhoorn de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut scoorde R. Grens namens EHC Hoensbroek. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken EHC Hoensbroek - Genemuiden
4
1
LIVE EHC Hoensbroek - Genemuiden 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd EHC Hoensbroek - Genemuiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Genemuiden Gele kaart voor A. Kolk Genemuiden
32' Gele kaart EHC Hoensbroek Gele kaart voor K. Mamout EHC Hoensbroek
38' Doelpunt EHC Hoensbroek Doelpunt P. Erkens EHC Hoensbroek
44' Doelpunt EHC Hoensbroek Doelpunt B. Weiser EHC Hoensbroek
46' Wissel Genemuiden Wissel N. Netten voor A. Kolk Genemuiden
54' Wissel EHC Hoensbroek Wissel W. van Dijk voor K. Mamout EHC Hoensbroek
63' Doelpunt EHC Hoensbroek Doelpunt P. Erkens EHC Hoensbroek
63' Wissel Genemuiden Wissel S. Eenkhoorn voor H. van Dijk Genemuiden
70' Gele kaart EHC Hoensbroek Gele kaart voor R. Starmans EHC Hoensbroek
73' Rode kaart Genemuiden Rode kaart voor A. Flier Genemuiden
73' Gele kaart EHC Hoensbroek Gele kaart voor W. van Dijk EHC Hoensbroek
73' Wissel Genemuiden Wissel E. Henniphof voor M. Jansen Genemuiden
82' Wissel EHC Hoensbroek Wissel W. Schors voor R. Starmans EHC Hoensbroek
82' Wissel EHC Hoensbroek Wissel R. Grens voor P. Erkens EHC Hoensbroek
91' Doelpunt Genemuiden Doelpunt S. Eenkhoorn Genemuiden
93' Doelpunt EHC Hoensbroek Doelpunt R. Grens EHC Hoensbroek
Video hoogtepunten en samenvatting EHC Hoensbroek - Genemuiden
Opstellingen EHC Hoensbroek - Genemuiden

Voorbeschouwing EHC Hoensbroek - Genemuiden

EHC Hoensbroek en Genemuiden spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat EHC Hoensbroek en Genemuiden elkaar treffen in de KNVB Beker.