Nabeschouwing FC Twente - FC Den Bosch (1-2) || KNVB Beker 2012/2013

Donderdag 1 november 2012 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt FC Twente het donderdag 1 november 2012 om 18:45 uur in eigen huis op tegen FC Den Bosch.

Via de FC Twente - FC Den Bosch live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - FC Den Bosch (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen FC Twente en FC Den Bosch is geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Den Bosch. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 16e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Landzaat. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut moest D. Boyata van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Twente verder met een speler minder. J. Brock dacht na 38 minuten te scoren voor FC Den Bosch, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde FC Den Bosch via T. van Weert, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 89e minuut moest FC Twente verder met een man minder, nadat L. Castaignos een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - FC Den Bosch
1
2
LIVE FC Twente - FC Den Bosch 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - FC Den Bosch teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. Brock FC Den Bosch
16' Penalty FC Twente Penalty D. Landzaat FC Twente
23' Rode kaart FC Twente Rode kaart voor D. Boyata FC Twente
31' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor P. Wisgerhof FC Twente
34' Wissel FC Twente Wissel Douglas voor J. Cabral FC Twente
38' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt J. Brock FC Den Bosch
58' Wissel FC Twente Wissel N. Chadli voor F. Gutiérrez FC Twente
62' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt T. van Weert FC Den Bosch
63' Wissel FC Twente Wissel D. Tadic voor E. Gyasi FC Twente
66' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor L. Castaignos FC Twente
66' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor B. van den Broek FC Den Bosch
70' Wissel FC Den Bosch Wissel E. Boldewijn voor R. Wolters FC Den Bosch
85' Wissel FC Den Bosch Wissel I. Zaimi voor T. van Weert FC Den Bosch
89' Tweede gele kaart FC Twente Tweede gele kaart voor L. Castaignos FC Twente
95' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor E. Boldewijn FC Den Bosch
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - FC Den Bosch
Opstellingen FC Twente - FC Den Bosch

Voorbeschouwing FC Twente - FC Den Bosch

FC Twente en FC Den Bosch spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat FC Twente en FC Den Bosch elkaar treffen in de KNVB Beker.