Nabeschouwing Gemert - Urk (1-2) (na verlenging) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 21 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Gemert het woensdag 21 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Urk. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Molenbroek in Gemert.

Via de Gemert - Urk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gemert - Urk (1-2) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Gemert en Urk is onder leiding van scheidsrechter Luc Tissingh geëindigd in een 1-2 overwinning voor Urk. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Urk dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gemert kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van R. Kemper. Urk kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Nagel, die daarmee de stand op 1-1 zette. Т. Illidge dacht na 58 minuten te scoren voor Urk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat H. Snoek namens Urk in de 92e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Luc Tissingh af en was het Urk die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Gemert - Urk 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gemert - Urk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Gemert Doelpunt R. Kemper Gemert 1-0
25' Doelpunt Urk Doelpunt L. Nagel Urk 1-1
58' Doelpunt Urk Doelpunt Т. Illidge met assist van K. Verlinden Urk
61' Wissel Urk Wissel H. Snoek voor K. Romkes Urk
78' Gele kaart Urk Gele kaart voor L. Nagel Urk
80' Wissel Urk Wissel P. Brands voor J. Schrijver Urk
83' Gele kaart Urk Gele kaart voor J. Ras Urk
87' Gele kaart Urk Gele kaart voor L. Schraal Urk
88' Wissel Urk Wissel I. den Dulk voor K. Kramer Urk
91' Wissel Urk Wissel J. de Boer voor L. Schraal Urk
92' Doelpunt Urk Doelpunt H. Snoek Urk 1-2
97' Wissel Gemert Wissel H. Ben Rouba voor T. van Lee Gemert
97' Wissel Gemert Wissel S. Kizir voor J. Waalkens Gemert
97' Wissel Gemert Wissel W. Barten voor Y. Meyssen Gemert
106' Wissel Gemert Wissel J. Michels voor K. Brugmans Gemert
107' Gele kaart Urk Gele kaart voor P. Brands Urk
108' Gele kaart Urk Gele kaart voor H. Snoek Urk
Video hoogtepunten en samenvatting Gemert - Urk
Opstellingen Gemert - Urk

Voorbeschouwing Gemert - Urk

Gemert en Urk spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luc Tissingh en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gemert en Urk elkaar treffen in de KNVB Beker.