Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle (2-3) (na verlenging) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 19 december 2012 - 19:45 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Go Ahead Eagles het woensdag 19 december 2012 om 19:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle (2-3) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle is geëindigd in een 2-3 overwinning voor PEC Zwolle. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het PEC Zwolle dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 55e minuut dacht PEC Zwolle op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Mokhtar. Helaas voor PEC Zwolle werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Go Ahead Eagles dat via X. Houtkoop dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. F. Benson dacht na 96 minuten te scoren voor PEC Zwolle, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 97e minuut scoorde Go Ahead Eagles via C. Peters, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 118 minuten spelen wist PEC Zwolle via F. Benson de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het PEC Zwolle die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-3 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
2
3
LIVE Go Ahead Eagles - PEC Zwolle 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel PEC Zwolle Wissel F. Olijve voor D. Avdic PEC Zwolle
53' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Achenteh PEC Zwolle
55' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Y. Mokhtar PEC Zwolle
62' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt X. Houtkoop Go Ahead Eagles
82' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Saymak voor A. Slot PEC Zwolle
96' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt F. Benson PEC Zwolle
97' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt C. Peters Go Ahead Eagles
103' Wissel Go Ahead Eagles Wissel R. Schuurman voor D. Türüç Go Ahead Eagles
104' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor C. Peters Go Ahead Eagles
106' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Philips voor C. Peters Go Ahead Eagles
111' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Kromkamp voor C. Misidjan Go Ahead Eagles
118' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt F. Benson PEC Zwolle
121' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Aafjes voor Y. Mokhtar PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
Opstellingen Go Ahead Eagles - PEC Zwolle

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - PEC Zwolle

Go Ahead Eagles en PEC Zwolle spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen Go Ahead Eagles en PEC Zwolle in de KNVB Beker vond plaats op 30 oktober 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PEC Zwolle favoriet. 1 keer wist de ploeg van Go Ahead Eagles te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Go Ahead Eagles. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.