Nabeschouwing Go Ahead Eagles - VVV Venlo (4-4) (4-3 na strafschoppen) || KNVB Beker 2012/2013

Dinsdag 25 september 2012 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Go Ahead Eagles het dinsdag 25 september 2012 om 18:45 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in De Adelaarshorst (Deventer) in Deventer.

Via de Go Ahead Eagles - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Go Ahead Eagles - VVV Venlo (4-4) (4-3 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen Go Ahead Eagles en VVV Venlo is geëindigd in een overwinning voor Go Ahead Eagles. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Go Ahead Eagles het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

In de 5e minuut dacht VVV-Venlo op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Linssen. Helaas voor VVV-Venlo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het VVV-Venlo dat via B. Linssen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. van der Linden dacht na 78 minuten te scoren voor Go Ahead Eagles, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 81e minuut scoorde Go Ahead Eagles via J. Suk, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 95 minuten spelen wist VVV-Venlo via U. Nwofor de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 100e minuut scoorde M. Kolder namens Go Ahead Eagles. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 118e minuut leek J. Suk te scoren voor Go Ahead Eagles, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 120e minuut leek U. Nwofor te scoren voor VVV-Venlo, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van Go Ahead Eagles, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Go Ahead Eagles - VVV Venlo
4
4
LIVE Go Ahead Eagles - VVV Venlo 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Go Ahead Eagles - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt B. Linssen VVV-Venlo
38' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt B. Linssen VVV-Venlo
62' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Antonia voor C. Peters Go Ahead Eagles
62' Wissel Go Ahead Eagles Wissel S. Overgoor voor J. Pot Go Ahead Eagles
70' Wissel VVV-Venlo Wissel U. Nwofor voor R. Bergkamp VVV-Venlo
75' Wissel VVV-Venlo Wissel Y. Wildschut voor B. Linssen VVV-Venlo
78' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. van der Linden Go Ahead Eagles
80' Wissel Go Ahead Eagles Wissel G. Philips voor J. van der Linden Go Ahead Eagles
80' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Meeuwis voor Y. Otsu VVV-Venlo
81' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Suk Go Ahead Eagles
95' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt U. Nwofor VVV-Venlo
98' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor O. Türk VVV-Venlo
98' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor J. Antonia Go Ahead Eagles
100' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Kolder Go Ahead Eagles
118' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt J. Suk Go Ahead Eagles
120' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt U. Nwofor VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting Go Ahead Eagles - VVV Venlo
Opstellingen Go Ahead Eagles - VVV Venlo

Voorbeschouwing Go Ahead Eagles - VVV Venlo

Go Ahead Eagles en VVV Venlo spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Go Ahead Eagles en VVV Venlo elkaar treffen in de KNVB Beker.