Nabeschouwing Harkemase Boys - FC Volendam (1-5) || KNVB Beker 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Harkemase Boys het dinsdag 18 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Bosk in Harkema.

Via de Harkemase Boys - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Harkemase Boys - FC Volendam (1-5)

Het KNVB Beker duel tussen Harkemase Boys en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Jesse Rozendal geëindigd in een 1-5 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door I. Nazih, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. Harkemase Boys kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Margaritha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette R. Mühren zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Volendam de leiding in de wedstrijd nam.

Na 66 minuten werd de voorsprong voor FC Volendam vergroot nadat I. El Kadiri de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 76e minuut nadat L. Zeefuik namens FC Volendam de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 81e minuut en kwam op naam te staan van FC Volendam speler I. El Kadiri, die daarmee tekende voor de 1-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jesse Rozendal en eindigde de wedstrijd dus met een 1-5 stand in het voordeel van FC Volendam.

LIVE Harkemase Boys - FC Volendam 1-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Harkemase Boys - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt FC Volendam Doelpunt I. Nazih met assist van D. van Mieghem FC Volendam 0-1
24' Gele kaart Harkemase Boys Gele kaart voor G. Postma Harkemase Boys
32' Doelpunt Harkemase Boys Doelpunt J. Margaritha Harkemase Boys 1-1
43' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Mühren met assist van C. Eiting FC Volendam 1-2
46' Wissel Harkemase Boys Wissel B. Ould-Chikh voor D. van Mieghem Harkemase Boys
46' Wissel FC Volendam Wissel L. Zeefuik voor I. Nazih FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel J. Adams voor B. Beimers FC Volendam
63' Wissel Harkemase Boys Wissel S. Hazewinkel voor J. Slort Harkemase Boys
63' Wissel Harkemase Boys Wissel S. Deuling voor T. Prinsen Harkemase Boys
66' Doelpunt FC Volendam Doelpunt I. El Kadiri met assist van R. Mühren FC Volendam 1-3
68' Wissel Harkemase Boys Wissel I. Achuna voor M. Bruintjes Harkemase Boys
72' Wissel Harkemase Boys Wissel D. Hoekstra voor J. de Graaf Harkemase Boys
74' Wissel FC Volendam Wissel D. James voor D. Murkin FC Volendam
76' Doelpunt FC Volendam Doelpunt L. Zeefuik met assist van R. Mühren FC Volendam 1-4
81' Doelpunt FC Volendam Doelpunt I. El Kadiri met assist van R. Mühren FC Volendam 1-5
84' Wissel FC Volendam Wissel J. Blom voor W. Ould-Chikh FC Volendam
84' Wissel FC Volendam Wissel J. Antonioli voor I. El Kadiri FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting Harkemase Boys - FC Volendam
Opstellingen Harkemase Boys - FC Volendam

Voorbeschouwing Harkemase Boys - FC Volendam

Harkemase Boys en FC Volendam spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesse Rozendal en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Harkemase Boys en FC Volendam elkaar treffen in de KNVB Beker.