Nabeschouwing HBS - HHC (3-2) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 22 augustus 2012 - 18:00 uur

HBS - HHC

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt HBS het woensdag 22 augustus 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen HHC.

Via de HBS - HHC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HBS - HHC (3-2)

Het KNVB Beker duel tussen HBS en HHC is geëindigd in een 3-2 overwinning voor HBS. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 8e minuut dacht HBS op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Klaasse. Helaas voor HBS werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het HHC dat via S. Gouriye dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. de Geer dacht na 52 minuten te scoren voor HBS, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde HHC via H. Penterman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist HBS via T. Westdijk de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken HBS - HHC
3
2
LIVE HBS - HHC 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HBS - HHC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt HBS Doelpunt R. Klaasse HBS
20' Doelpunt HHC Doelpunt S. Gouriye HHC
32' Gele kaart HHC Gele kaart voor P. Jurgens HHC
46' Wissel HHC Wissel V. Voshaar voor T. Siekman HHC
52' Doelpunt HBS Doelpunt M. de Geer HBS
69' Wissel HHC Wissel D. Krohne voor G. Kobussen HHC
69' Wissel HHC Wissel M. Berger voor G. Klok HHC
72' Gele kaart HHC Gele kaart voor H. Penterman HHC
73' Gele kaart HHC Gele kaart voor S. Pol HHC
86' Wissel HBS Wissel L. El Mhamdi voor D. Broekhuizen HBS
87' Doelpunt HHC Doelpunt H. Penterman HHC
90' Doelpunt HBS Doelpunt T. Westdijk HBS
90' Gele kaart HHC Gele kaart voor S. Danes HHC
90' Gele kaart HHC Gele kaart voor S. Gouriye HHC