Nabeschouwing Heracles - Vitesse (0-2) || KNVB Beker 2018/2019

Woensdag 31 oktober 2018 - 18:30 uur

In de KNVB Beker 2018/2019 neemt Heracles het woensdag 31 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Vitesse. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Vitesse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Vitesse (0-2)

Het KNVB Beker duel tussen Heracles en Vitesse is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 0-2 overwinning voor Vitesse. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door M. Ødegaard, waarmee Vitesse met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Vitesse opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het T. Buitink die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Vitesse.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Vitesse.

LIVE Heracles - Vitesse 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Vitesse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor L. Czyborra Heracles Almelo
34' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Mohammed Osman Heracles Almelo
40' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Ødegaard Vitesse 0-1
46' Wissel Heracles Almelo Wissel Adrián Dalmau voor V. Vermeij Heracles Almelo
58' Wissel Heracles Almelo Wissel Adrián Dalmau voor Jesper Drost Heracles Almelo
79' Wissel Heracles Almelo Wissel D. dos Santos voor A. Merkel Heracles Almelo
85' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor O. Darfalou Vitesse
90' Doelpunt Vitesse Doelpunt T. Buitink Vitesse 0-2
93' Wissel Vitesse Wissel H. Gong voor B. Linssen Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - Vitesse
Opstellingen Heracles - Vitesse
De opstellingen van Heracles en Vitesse zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.