Nabeschouwing Hollandia - Fortuna Sittard (1-0) || KNVB Beker 2012/2013

Dinsdag 25 september 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Hollandia het dinsdag 25 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Juliana Sportpark in Hoorn.

Via de Hollandia - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hollandia - Fortuna Sittard (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Hollandia en Fortuna Sittard is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hollandia. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 75e minuut dacht Hollandia op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Robert. Helaas voor Hollandia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Hollandia - Fortuna Sittard
1
0
LIVE Hollandia - Fortuna Sittard 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hollandia - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor J. Huitema Hollandia
30' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor N. Velzeboer Hollandia
55' Wissel Fortuna Sittard Wissel R. Janssen voor T. Dreesen Fortuna Sittard
56' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor R. Schutz Hollandia
61' Wissel Fortuna Sittard Wissel R. Cevik voor K. Diaz Fortuna Sittard
69' Wissel Fortuna Sittard Wissel P. Rajcomar voor P. NKoyi-Kiabu Fortuna Sittard
75' Doelpunt Hollandia Doelpunt K. Robert Hollandia
94' Gele kaart Hollandia Gele kaart voor D. Bisecco Hollandia
Video hoogtepunten en samenvatting Hollandia - Fortuna Sittard
Opstellingen Hollandia - Fortuna Sittard

Voorbeschouwing Hollandia - Fortuna Sittard

Hollandia en Fortuna Sittard spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Hollandia en Fortuna Sittard elkaar treffen in de KNVB Beker.