Nabeschouwing HSC '21 - RKAV Volendam (2-2) (4-5 na strafschoppen) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 21 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt HSC '21 het woensdag 21 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen RKAV Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Groot Scholtenhagen in Haaksbergen.

Via de HSC '21 - RKAV Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HSC '21 - RKAV Volendam (2-2) (4-5 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen HSC '21 en RKAV Volendam is onder leiding van scheidsrechter Joshua Kuipers geëindigd in een overwinning voor RKAV Volendam. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-2 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek RKAV Volendam het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-5 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door L. Tol, waarmee RKAV Volendam met 0-1 de leiding nam. HSC '21 kwam na 20 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. de Vries, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. E. Moldur dacht na 26 minuten te scoren voor RKAV Volendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde HSC '21 via R. Schaap, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-5 score in het voordeel van RKAV Volendam, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE HSC '21 - RKAV Volendam 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HSC '21 - RKAV Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt L. Tol RKAV Volendam 0-1
20' Doelpunt HSC '21 Doelpunt Y. de Vries HSC '21 1-1
26' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt E. Moldur RKAV Volendam
46' Doelpunt HSC '21 Doelpunt R. Schaap met assist van R. Veerman HSC '21
91' Wissel RKAV Volendam Wissel J. Sijbrands voor P. Karregat RKAV Volendam
102' Wissel HSC '21 Wissel S. Overgoor voor L. Schepers HSC '21
105' Gele kaart HSC '21 Gele kaart voor S. Ottink HSC '21
50' Penalty gescoord in shootout HSC '21 Penalty gescoord in shootout D. Zwarthoed HSC '21 1-2
50' Penalty gescoord in shootout RKAV Volendam Penalty gescoord in shootout S. Ottink Y. de Vries RKAV Volendam
56' Penalty gescoord in shootout HSC '21 Penalty gescoord in shootout J. Tol Roy Tol HSC '21
58' Penalty gescoord in shootout RKAV Volendam Penalty gescoord in shootout Cenk Uguz RKAV Volendam 2-2
59' Penalty gemist in shootout HSC '21 Penalty gemist in shootout J. Jager D. van Baarsen HSC '21
59' Penalty gescoord in shootout RKAV Volendam Penalty gescoord in shootout P. Plugboer D. Zwarthoed RKAV Volendam
64' Penalty gescoord in shootout HSC '21 Penalty gescoord in shootout L. Selfhout E. Moldur HSC '21
65' Penalty gescoord in shootout RKAV Volendam Penalty gescoord in shootout L. Veerman T. Smit RKAV Volendam
82' Penalty gescoord in shootout HSC '21 Penalty gescoord in shootout K. Veensma K. Stokkingreef HSC '21
82' Penalty gescoord in shootout RKAV Volendam Penalty gescoord in shootout Z. Erkılınç Caglar Uguz RKAV Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting HSC '21 - RKAV Volendam
Opstellingen HSC '21 - RKAV Volendam

Voorbeschouwing HSC '21 - RKAV Volendam

HSC '21 en RKAV Volendam spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joshua Kuipers en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HSC '21 en RKAV Volendam elkaar treffen in de KNVB Beker.