Nabeschouwing HSV Hoek - SC Heerenveen (2-4) (na verlenging) || KNVB Beker 2022/2023

Dinsdag 18 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt HSV Hoek het dinsdag 18 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Denoek in Hoek.

Via de HSV Hoek - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing HSV Hoek - SC Heerenveen (2-4) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen HSV Hoek en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 2-4 overwinning voor SC Heerenveen. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het SC Heerenveen dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Schalkwijk, waarmee HSV Hoek met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 26e minuut voor dat HSV Hoek via R. Impens op 2-0 kwam te staan. In de 41e minuut wist SC Heerenveen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Köhlert.

Na 49 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Al Hajj de 2-2 maakte voor SC Heerenveen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. SC Heerenveen leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 93 minuten op voorsprong na een goal van R. Al Hajj: 2-3. Na 115 minuten kon T. Halilović van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat SC Heerenveen het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 119e minuut was het SC Heerenveen dat via R. Al Hajj de stand op 2-4 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Richard Martens af en was het SC Heerenveen die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-4 overwinning.

LIVE HSV Hoek - SC Heerenveen 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd HSV Hoek - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt HSV Hoek Doelpunt S. Schalkwijk met assist van G. Delannoy HSV Hoek 1-0
26' Penalty HSV Hoek Penalty R. Impens HSV Hoek 2-0
41' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Köhlert met assist van A. Tahiri SC Heerenveen 2-1
49' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Al Hajj met assist van S. van Ottele SC Heerenveen 2-2
54' Wissel HSV Hoek Wissel S. Hage voor M. De Smet HSV Hoek
60' Wissel HSV Hoek Wissel J. Bonsu voor S. Schalkwijk HSV Hoek
71' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor G. Vandecandelaere HSV Hoek
72' Wissel SC Heerenveen Wissel T. Halilović voor A. Timossi Andersson SC Heerenveen
72' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Colassin voor S. van Hooijdonk SC Heerenveen
74' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Nunumete voor M. Köhlert SC Heerenveen
77' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor T. Halilović SC Heerenveen
89' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor K. Bannani HSV Hoek
90' Wissel SC Heerenveen Wissel S. van Beek voor H. Ali SC Heerenveen
90' Wissel SC Heerenveen Wissel T. Haye voor A. Tahiri SC Heerenveen
93' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Al Hajj SC Heerenveen 2-3
94' Wissel HSV Hoek Wissel J. Schamp voor R. Impens HSV Hoek
98' Wissel HSV Hoek Wissel S. Vereecke voor A. Zutterman HSV Hoek
105' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor G. Delannoy HSV Hoek
105' Wissel HSV Hoek Wissel J. Constancia voor G. Delannoy HSV Hoek
109' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor A. Embrechts HSV Hoek
115' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor S. Vereecke HSV Hoek
115' Tweede gele kaart SC Heerenveen Tweede gele kaart voor T. Halilović SC Heerenveen
117' Gele kaart HSV Hoek Gele kaart voor J. Bonsu HSV Hoek
119' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt R. Al Hajj met assist van A. Colassin SC Heerenveen 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting HSV Hoek - SC Heerenveen
Opstellingen HSV Hoek - SC Heerenveen

Voorbeschouwing HSV Hoek - SC Heerenveen

HSV Hoek en SC Heerenveen spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat HSV Hoek en SC Heerenveen elkaar treffen in de KNVB Beker.