Nabeschouwing IJsselmeervogels - Argon (6-2) || KNVB Beker 2012/2013

Dinsdag 21 augustus 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt IJsselmeervogels het dinsdag 21 augustus 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Argon.

Via de IJsselmeervogels - Argon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing IJsselmeervogels - Argon (6-2)

Het KNVB Beker duel tussen IJsselmeervogels en Argon is geëindigd in een 6-2 overwinning voor IJsselmeervogels. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht IJsselmeervogels op voorsprong te komen via een doelpunt van B. van Noord. Helaas voor IJsselmeervogels werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het IJsselmeervogels dat via A. van Toor dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. W. Krimp dacht na 44 minuten te scoren voor Argon, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 53e minuut scoorde IJsselmeervogels via J. Ramic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 56 minuten spelen wist Argon via L. Lassooij de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 75e minuut scoorde B. van Noord namens IJsselmeervogels. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 85e minuut leek J. Snijders te scoren voor IJsselmeervogels, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 89e minuut leek J. Snijders te scoren voor IJsselmeervogels, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken IJsselmeervogels - Argon
6
2
LIVE IJsselmeervogels - Argon 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd IJsselmeervogels - Argon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt B. van Noord IJsselmeervogels
27' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt A. van Toor IJsselmeervogels
41' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor B. Mooij IJsselmeervogels
44' Doelpunt Argon Doelpunt W. Krimp Argon
46' Gele kaart Argon Gele kaart voor H. El Zeryouh Argon
53' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt J. Ramic IJsselmeervogels
56' Doelpunt Argon Doelpunt L. Lassooij Argon
57' Wissel IJsselmeervogels Wissel M. Faouzi voor J. Ramic IJsselmeervogels
59' Gele kaart IJsselmeervogels Gele kaart voor K. Huijsman IJsselmeervogels
68' Gele kaart Argon Gele kaart voor P. Lokken Argon
69' Wissel IJsselmeervogels Wissel F. Katipana voor A. van Toor IJsselmeervogels
75' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt B. van Noord IJsselmeervogels
75' Wissel Argon Wissel M. de Haas voor H. El Zeryouh Argon
78' Wissel Argon Wissel J. van Ede voor D. Gerritsen Argon
84' Wissel IJsselmeervogels Wissel M. van de Laar voor T. Tol IJsselmeervogels
85' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt J. Snijders IJsselmeervogels
89' Doelpunt IJsselmeervogels Doelpunt J. Snijders IJsselmeervogels
Video hoogtepunten en samenvatting IJsselmeervogels - Argon
Opstellingen IJsselmeervogels - Argon

Voorbeschouwing IJsselmeervogels - Argon

IJsselmeervogels en Argon spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat IJsselmeervogels en Argon elkaar treffen in de KNVB Beker.