Nabeschouwing JVC Cuijk - FC Eindhoven (2-4) (na verlenging) || KNVB Beker 2012/2013

Dinsdag 25 september 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt JVC Cuijk het dinsdag 25 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Eindhoven. De wedstrijd wordt gespeeld in Gemeentelijk Sportpark De Groenendijkse Kampen in Cuijk.

Via de JVC Cuijk - FC Eindhoven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing JVC Cuijk - FC Eindhoven (2-4) (na verlenging)

Het KNVB Beker duel tussen JVC Cuijk en FC Eindhoven is geëindigd in een 2-4 overwinning voor FC Eindhoven. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 2-2 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het FC Eindhoven dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 20e minuut dacht FC Eindhoven op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Dadda. Helaas voor FC Eindhoven werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het JVC Cuijk dat via M. Dingil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Koc dacht na 32 minuten te scoren voor FC Eindhoven, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde JVC Cuijk via M. Fennebeumer, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 2-2 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Na 113 minuten spelen wist FC Eindhoven via S. Dadda de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 120e minuut scoorde R. van Boekel namens FC Eindhoven. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het FC Eindhoven die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 2-4 overwinning.

Wedstrijdstatistieken JVC Cuijk - FC Eindhoven
2
4
LIVE JVC Cuijk - FC Eindhoven 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd JVC Cuijk - FC Eindhoven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Dadda FC Eindhoven
22' Doelpunt JVC Cuijk Doelpunt M. Dingil JVC Cuijk
32' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Koc FC Eindhoven
34' Wissel JVC Cuijk Wissel A. El Allachi voor R. Hofmeijer JVC Cuijk
41' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor V. Vermeer FC Eindhoven
46' Wissel JVC Cuijk Wissel A. Assouiki voor D. Schouten JVC Cuijk
53' Gele kaart JVC Cuijk Gele kaart voor S. Carmelia JVC Cuijk
57' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor F. Alakmak FC Eindhoven
64' Wissel FC Eindhoven Wissel R. van Boekel voor F. Alakmak FC Eindhoven
70' Wissel JVC Cuijk Wissel R. van Raay voor R. Zegers JVC Cuijk
75' Wissel FC Eindhoven Wissel F. Deschilder voor V. Vermeer FC Eindhoven
79' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor B. Zaari FC Eindhoven
85' Wissel FC Eindhoven Wissel N. Lagouireh voor M. Ospitalieri FC Eindhoven
86' Doelpunt JVC Cuijk Doelpunt M. Fennebeumer JVC Cuijk
92' Gele kaart JVC Cuijk Gele kaart voor R. van Raay JVC Cuijk
93' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor N. Lagouireh FC Eindhoven
96' Gele kaart JVC Cuijk Gele kaart voor J. Ritzen JVC Cuijk
113' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Dadda FC Eindhoven
120' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt R. van Boekel FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting JVC Cuijk - FC Eindhoven
Opstellingen JVC Cuijk - FC Eindhoven

Voorbeschouwing JVC Cuijk - FC Eindhoven

JVC Cuijk en FC Eindhoven spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat JVC Cuijk en FC Eindhoven elkaar treffen in de KNVB Beker.