Nabeschouwing Katwijk - DVS '33 (2-1) || KNVB Beker 2022/2023

Donderdag 20 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Katwijk het donderdag 20 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DVS '33. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark de Krom in Katwijk.

Via de Katwijk - DVS '33 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Katwijk - DVS '33 (2-1)

Het KNVB Beker duel tussen Katwijk en DVS '33 is onder leiding van scheidsrechter Michael Eijgelsheim geëindigd in een 2-1 overwinning voor Katwijk. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Katwijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Suleiman. Katwijk vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Freriks op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 70e minuut wist DVS '33 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. de Wit. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want DVS '33 kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Michael Eijgelsheim, waardoor Katwijk een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Katwijk - DVS '33 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Katwijk - DVS '33 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Katwijk Doelpunt M. Suleiman met assist van T. Freriks Katwijk 1-0
28' Doelpunt Katwijk Doelpunt T. Freriks met assist van A. El Azzouti Katwijk 2-0
46' Wissel DVS '33 Wissel T. Van de Berg voor A. Kruisheer DVS '33
60' Wissel DVS '33 Wissel N. van Hilten voor E. Turan Yavuz DVS '33
60' Wissel Katwijk Wissel L. Bouwense voor J. Ravensbergen Katwijk
60' Wissel Katwijk Wissel H. Botermans voor K. van Mil Katwijk
60' Wissel Katwijk Wissel R. van der Meer voor L. Weistra Katwijk
60' Wissel DVS '33 Wissel L. Huber voor M. van Dijk DVS '33
70' Doelpunt DVS '33 Doelpunt S. de Wit DVS '33 2-1
73' Wissel Katwijk Wissel A. Mercera voor T. Freriks Katwijk
76' Gele kaart Katwijk Gele kaart voor Q. Christina Katwijk
87' Wissel Katwijk Wissel R. Susan voor Q. Christina Katwijk
Video hoogtepunten en samenvatting Katwijk - DVS '33
Opstellingen Katwijk - DVS '33

Voorbeschouwing Katwijk - DVS '33

Katwijk en DVS '33 spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Eijgelsheim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Katwijk en DVS '33 elkaar treffen in de KNVB Beker.