Nabeschouwing Lisse - DVS '33 (0-3) || KNVB Beker 2022/2023

Dinsdag 20 september 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Lisse het dinsdag 20 september 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen DVS '33. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Ter Specke in Lisse.

Via de Lisse - DVS '33 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lisse - DVS '33 (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Lisse en DVS '33 is onder leiding van scheidsrechter Wouter Wiersma geëindigd in een 0-3 overwinning voor DVS '33. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. van Wetering, waarmee DVS '33 met 0-1 de leiding nam. In de 21e minuut was het DVS '33 dat via L. Klomp dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Wouter Wiersma. N. van Hilten dacht na 55 minuten te scoren voor DVS '33, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte S. Nijland de voorsprong door in de 79e minuut de 0-2 te scoren voor DVS '33. In de 81e minuut volgde een derde treffer van DVS '33, waarmee M. van Dijk zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wouter Wiersma, waardoor DVS '33 een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lisse - DVS '33 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lisse - DVS '33 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt DVS '33 Doelpunt L. van Wetering DVS '33 0-1
21' Doelpunt DVS '33 Doelpunt L. Klomp met assist van R. de Jonge DVS '33
55' Doelpunt DVS '33 Doelpunt N. van Hilten DVS '33
63' Gele kaart Lisse Gele kaart voor E. Stroo Lisse
65' Wissel DVS '33 Wissel Ali Akla voor L. van Wetering DVS '33
65' Wissel DVS '33 Wissel F. Olijve voor O. El Ghazouani DVS '33
65' Wissel DVS '33 Wissel S. Nijland voor L. Huber DVS '33
69' Wissel DVS '33 Wissel T. van de Berg voor N. van Hilten DVS '33
75' Wissel DVS '33 Wissel G. Salasiwa voor N. El Ablak DVS '33
77' Wissel Lisse Wissel J. Zwetsloot voor E. Stroo Lisse
79' Doelpunt DVS '33 Doelpunt S. Nijland DVS '33 0-2
81' Doelpunt DVS '33 Doelpunt M. van Dijk DVS '33 0-3
84' Wissel Lisse Wissel B. Gozeling voor J. Klijbroek Lisse
84' Wissel Lisse Wissel D. van der Meer voor T. Noordhoff Lisse
84' Wissel Lisse Wissel B. Schippers voor K. van der Zwet Lisse
Video hoogtepunten en samenvatting Lisse - DVS '33
Opstellingen Lisse - DVS '33

Voorbeschouwing Lisse - DVS '33

Lisse en DVS '33 spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wouter Wiersma en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lisse en DVS '33 elkaar treffen in de KNVB Beker.