Nabeschouwing OJC Rosmalen - Sportlust '46 (1-2) || KNVB Beker 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt OJC Rosmalen het zaterdag 13 augustus 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Sportlust '46. De wedstrijd wordt gespeeld in Complex Groote Wielen in Rosmalen.

Via de OJC Rosmalen - Sportlust '46 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OJC Rosmalen - Sportlust '46 (1-2)

Het KNVB Beker duel tussen OJC Rosmalen en Sportlust '46 is onder leiding van scheidsrechter Stijn van Zuilichem geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sportlust '46. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door , waarmee Sportlust '46 met 0-1 de leiding nam. Sportlust '46 vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist OJC Rosmalen de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Knuiman. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want OJC Rosmalen kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stijn van Zuilichem, waardoor Sportlust '46 een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE OJC Rosmalen - Sportlust '46 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OJC Rosmalen - Sportlust '46 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt Sportlust '46 0-1
48' Doelpunt Sportlust '46 Doelpunt Sportlust '46 0-2
71' Doelpunt OJC Rosmalen Doelpunt D. Knuiman OJC Rosmalen 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting OJC Rosmalen - Sportlust '46
Opstellingen OJC Rosmalen - Sportlust '46

Voorbeschouwing OJC Rosmalen - Sportlust '46

OJC Rosmalen en Sportlust '46 spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stijn van Zuilichem en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat OJC Rosmalen en Sportlust '46 elkaar treffen in de KNVB Beker.