Nabeschouwing ONS Sneek - Excelsior (1-1) (5-4 na strafschoppen) || KNVB Beker 2012/2013

Dinsdag 25 september 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt ONS Sneek het dinsdag 25 september 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Excelsior.

Via de ONS Sneek - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ONS Sneek - Excelsior (1-1) (5-4 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen ONS Sneek en Excelsior is geëindigd in een overwinning voor ONS Sneek. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek ONS Sneek het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 5-4 gewonnen werd.

In de 3e minuut dacht ONS Sneek op voorsprong te komen via een doelpunt van S. van der Heide. Helaas voor ONS Sneek werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Excelsior dat via E. Manu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 5-4 score in het voordeel van ONS Sneek, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken ONS Sneek - Excelsior
1
1
LIVE ONS Sneek - Excelsior 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ONS Sneek - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt ONS Sneek Doelpunt S. van der Heide ONS Sneek
42' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor C. Gonzalez ONS Sneek
46' Wissel Excelsior Wissel T. Eekman voor J. van Deelen Excelsior
53' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor H. de Boer ONS Sneek
56' Wissel Excelsior Wissel D. Blij voor M. Steenvoorden Excelsior
57' Doelpunt Excelsior Doelpunt E. Manu Excelsior
60' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor A. Herder ONS Sneek
63' Wissel Excelsior Wissel D. Maatsen voor E. Manu Excelsior
76' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor T. Eekman Excelsior
77' Wissel ONS Sneek Wissel M. van Leijen voor A. de Boer ONS Sneek
92' Gele kaart ONS Sneek Gele kaart voor P. Goedhart ONS Sneek
93' Wissel ONS Sneek Wissel M. de Vries voor H. de Boer ONS Sneek
108' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor D. Blij Excelsior
111' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor D. Maatsen Excelsior
120' Wissel ONS Sneek Wissel I. Landlust voor A. de Vries ONS Sneek
Video hoogtepunten en samenvatting ONS Sneek - Excelsior
Opstellingen ONS Sneek - Excelsior

Voorbeschouwing ONS Sneek - Excelsior

ONS Sneek en Excelsior spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat ONS Sneek en Excelsior elkaar treffen in de KNVB Beker.