Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - FC Volendam (1-0) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 26 september 2012 - 17:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Rijnsburgse Boys het woensdag 26 september 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Middelmors in Rijnsburg.

Via de Rijnsburgse Boys - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - FC Volendam (1-0)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnsburgse Boys en FC Volendam is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rijnsburgse Boys. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 62e minuut dacht Rijnsburgse Boys op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Bochoven. Helaas voor Rijnsburgse Boys werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rijnsburgse Boys - FC Volendam
1
0
LIVE Rijnsburgse Boys - FC Volendam 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnsburgse Boys - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor M. van der Werff FC Volendam
47' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor K. Winter Rijnsburgse Boys
49' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor L. Marengo FC Volendam
56' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor J. Strooker Rijnsburgse Boys
61' Wissel FC Volendam Wissel B. Kuwas voor L. Tol FC Volendam
62' Doelpunt Rijnsburgse Boys Doelpunt R. van Bochoven Rijnsburgse Boys
73' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor R. van Bochoven Rijnsburgse Boys
76' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel P. Kluin voor P. Freke Rijnsburgse Boys
78' Wissel FC Volendam Wissel J. Bok voor N. Coster FC Volendam
80' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel M. Gootjes voor D. Schet Rijnsburgse Boys
82' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor B. Olenski Rijnsburgse Boys
83' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel J. van Beuningen voor K. Winter Rijnsburgse Boys
90' Wissel FC Volendam Wissel L. Schwiebbe voor J. Bok FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnsburgse Boys - FC Volendam
Opstellingen Rijnsburgse Boys - FC Volendam

Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - FC Volendam

Rijnsburgse Boys en FC Volendam spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Rijnsburgse Boys en FC Volendam elkaar treffen in de KNVB Beker.