Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - PSV (0-4) || KNVB Beker 2012/2013

Dinsdag 18 december 2012 - 20:45 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt Rijnsburgse Boys het dinsdag 18 december 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Middelmors in Rijnsburg.

Via de Rijnsburgse Boys - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnsburgse Boys - PSV (0-4)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnsburgse Boys en PSV is geëindigd in een 0-4 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Manolev. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het PSV dat via T. Matavz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Matavz dacht na 26 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde PSV via K. Strootman, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rijnsburgse Boys - PSV
LIVE Rijnsburgse Boys - PSV 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnsburgse Boys - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt PSV Doelpunt S. Manolev PSV
20' Gele kaart Rijnsburgse Boys Gele kaart voor R. van Bochoven Rijnsburgse Boys
22' Doelpunt PSV Doelpunt T. Matavz PSV
26' Doelpunt PSV Doelpunt T. Matavz PSV
46' Wissel PSV Wissel O. Engelaar voor G. Wijnaldum PSV
58' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel R. Sardar voor D. van der Vijver Rijnsburgse Boys
64' Doelpunt PSV Doelpunt K. Strootman PSV
65' Wissel PSV Wissel R. Schouw voor K. Strootman PSV
68' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel P. Kluin voor M. Gootjes Rijnsburgse Boys
68' Wissel PSV Wissel J. Locadia voor T. Matavz PSV
74' Wissel Rijnsburgse Boys Wissel S. Zandbergen voor R. Kolder Rijnsburgse Boys
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnsburgse Boys - PSV
Opstellingen Rijnsburgse Boys - PSV

Voorbeschouwing Rijnsburgse Boys - PSV

Rijnsburgse Boys en PSV spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat Rijnsburgse Boys en PSV elkaar treffen in de KNVB Beker.