Nabeschouwing Rijnvogels - SC Cambuur (0-3) || KNVB Beker 2022/2023

Woensdag 19 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt Rijnvogels het woensdag 19 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Kooltuin in Katwijk aan den Rijn.

Via de Rijnvogels - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rijnvogels - SC Cambuur (0-3)

Het KNVB Beker duel tussen Rijnvogels en SC Cambuur is onder leiding van scheidsrechter Stan Teuben geëindigd in een 0-3 overwinning voor SC Cambuur. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door S. van der Water, waarmee SC Cambuur met 0-1 de leiding nam. In de 71e minuut was het SC Cambuur dat via D. van Kaam dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Stan Teuben. Na de openingstreffer hadden allebei de ploegen nog een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen, maar het zou uiteindelijk bij een 0-1 stand blijven waardoor het dus is dat dankzij de overwinning drie punten in de bus mee naar huis neemt.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-3 eindigde in een overwinning voor SC Cambuur.

LIVE Rijnvogels - SC Cambuur 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rijnvogels - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt S. van der Water met assist van F. Mambimbi SC Cambuur 0-1
66' Wissel Rijnvogels Wissel M. Smit voor R. Uldriķis Rijnvogels
66' Wissel SC Cambuur Wissel S. Rutgers voor V. Noordam SC Cambuur
71' Wissel SC Cambuur Wissel M. Smit voor A. Bangura SC Cambuur 0-2
71' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt D. van Kaam met assist van M. Hoedemakers SC Cambuur
72' Wissel SC Cambuur Wissel D. Sambissa voor S. van der Water SC Cambuur
73' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
81' Wissel SC Cambuur Wissel S. van Wermeskerken voor D. Schmidt SC Cambuur
81' Wissel SC Cambuur Wissel R. Balk voor F. Mambimbi SC Cambuur
84' Gele kaart Rijnvogels Gele kaart voor S. Rutgers Rijnvogels
84' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor M. Paulissen SC Cambuur
87' Gele kaart Rijnvogels Gele kaart voor J. Dobbe Rijnvogels
91' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt R. Balk met assist van S. van Wermeskerken SC Cambuur 0-3
92' Wissel Rijnvogels Wissel M. de Haas voor J. Dobbe Rijnvogels
92' Wissel Rijnvogels Wissel J. Jansen voor K. Michel Rijnvogels
92' Wissel Rijnvogels Wissel Y. Massaoudi voor D. van den Oever Rijnvogels
93' Wissel Rijnvogels Wissel P. Melissen voor V. Tjin-Asjoe Rijnvogels
Video hoogtepunten en samenvatting Rijnvogels - SC Cambuur
Opstellingen Rijnvogels - SC Cambuur

Voorbeschouwing Rijnvogels - SC Cambuur

Rijnvogels en SC Cambuur spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rijnvogels en SC Cambuur in de KNVB Beker vond plaats op 20 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Cambuur. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is SC Cambuur favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rijnvogels te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rijnvogels. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.