Nabeschouwing RKAV Volendam - HV & CV Quick (2-4) || KNVB Beker 2022/2023

Donderdag 20 oktober 2022 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2022/2023 neemt RKAV Volendam het donderdag 20 oktober 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen HV & CV Quick. De wedstrijd wordt gespeeld in KWABO-stadion in Volendam.

Via de RKAV Volendam - HV & CV Quick live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKAV Volendam - HV & CV Quick (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen RKAV Volendam en HV & CV Quick is onder leiding van scheidsrechter Wouter Wiersma geëindigd in een 2-4 overwinning voor HV & CV Quick. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. George, waarmee HV & CV Quick met 0-1 de leiding nam. HV & CV Quick vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. van der Heiden op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist RKAV Volendam de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Tol.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor HV & CV Quick vergroot nadat E. George de 1-3 wist te scoren. In de 66e minuut kwam RKAV Volendam weer dichterbij, nadat L. Tol de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 75e minuut en kwam op naam te staan van HV & CV Quick speler N. Haddadi, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wouter Wiersma en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van HV & CV Quick.

LIVE RKAV Volendam - HV & CV Quick 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKAV Volendam - HV & CV Quick teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt E. George HV & CV Quick 0-1
21' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt F. van der Heiden HV & CV Quick 0-2
35' Gele kaart RKAV Volendam Gele kaart voor P. Plugboer RKAV Volendam
44' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt L. Tol met assist van P. Plugboer RKAV Volendam 1-2
46' Wissel HV & CV Quick Wissel P. van Zwieten de Blom voor L. Massar HV & CV Quick
54' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt E. George met assist van E. Lemmers HV & CV Quick 1-3
57' Gele kaart HV & CV Quick Gele kaart voor F. van der Heiden HV & CV Quick
64' Wissel HV & CV Quick Wissel N. Haddadi voor R. Bouyaouzan HV & CV Quick
66' Doelpunt RKAV Volendam Doelpunt L. Tol met assist van A. Sout RKAV Volendam 2-3
72' Wissel RKAV Volendam Wissel R. Schaap voor W. Stuyt RKAV Volendam
75' Doelpunt HV & CV Quick Doelpunt N. Haddadi met assist van F. van der Heiden HV & CV Quick 2-4
78' Wissel RKAV Volendam Wissel R. El Yaakoubi voor Roy Tol RKAV Volendam
78' Wissel RKAV Volendam Wissel J. Kras voor P. Kroon RKAV Volendam
79' Gele kaart HV & CV Quick Gele kaart voor P. van Zwieten de Blom HV & CV Quick
81' Wissel HV & CV Quick Wissel P. Kouwenhoven voor J. Fischer HV & CV Quick
85' Wissel HV & CV Quick Wissel G. Linnenbank voor E. Lemmers HV & CV Quick
90' Gele kaart RKAV Volendam Gele kaart voor R. Veerman RKAV Volendam
93' Gele kaart HV & CV Quick Gele kaart voor N. Haddadi HV & CV Quick
Video hoogtepunten en samenvatting RKAV Volendam - HV & CV Quick
Opstellingen RKAV Volendam - HV & CV Quick

Voorbeschouwing RKAV Volendam - HV & CV Quick

RKAV Volendam en HV & CV Quick spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de KNVB Beker. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wouter Wiersma en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat RKAV Volendam en HV & CV Quick elkaar treffen in de KNVB Beker.