Nabeschouwing RKC Waalwijk - PEC Zwolle (2-4) || KNVB Beker 2012/2013

Woensdag 31 oktober 2012 - 18:45 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt RKC Waalwijk het woensdag 31 oktober 2012 om 18:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Mandemakers Stadion in Waalwijk.

Via de RKC Waalwijk - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RKC Waalwijk - PEC Zwolle (2-4)

Het KNVB Beker duel tussen RKC Waalwijk en PEC Zwolle is geëindigd in een 2-4 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 8e minuut dacht RKC Waalwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Chevalier. Helaas voor RKC Waalwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het PEC Zwolle dat via Y. Mokhtar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Lieder dacht na 30 minuten te scoren voor RKC Waalwijk, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 48e minuut scoorde PEC Zwolle via R. Reniers, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist PEC Zwolle via Y. Mokhtar de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 72e minuut scoorde R. Achenteh namens PEC Zwolle. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken RKC Waalwijk - PEC Zwolle
2
4
LIVE RKC Waalwijk - PEC Zwolle 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RKC Waalwijk - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt T. Chevalier RKC Waalwijk
9' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Y. Mokhtar PEC Zwolle
19' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor R. Martina RKC Waalwijk
30' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt M. Lieder RKC Waalwijk
46' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor J. Drost PEC Zwolle
48' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt R. Reniers PEC Zwolle
61' Wissel RKC Waalwijk Wissel I. Najah voor J. Stans RKC Waalwijk
62' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Y. Mokhtar PEC Zwolle
63' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Reniers PEC Zwolle
72' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt R. Achenteh PEC Zwolle
75' Wissel RKC Waalwijk Wissel N. Boukhari voor S. Duits RKC Waalwijk
79' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. Sneijder voor R. Braber RKC Waalwijk
84' Wissel PEC Zwolle Wissel M. Saymak voor Y. Mokhtar PEC Zwolle
87' Wissel PEC Zwolle Wissel G. Hiwat voor R. Reniers PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting RKC Waalwijk - PEC Zwolle
Opstellingen RKC Waalwijk - PEC Zwolle

Voorbeschouwing RKC Waalwijk - PEC Zwolle

RKC Waalwijk en PEC Zwolle spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

De vorige ontmoeting tussen RKC Waalwijk en PEC Zwolle in de KNVB Beker vond plaats op 25 oktober 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor RKC Waalwijk. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is RKC Waalwijk favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl PEC Zwolle slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.