Nabeschouwing SC Cambuur - Telstar (1-1) (4-3 na strafschoppen) || KNVB Beker 2012/2013

Dinsdag 30 oktober 2012 - 20:00 uur

In de KNVB Beker 2012/2013 neemt SC Cambuur het dinsdag 30 oktober 2012 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Telstar (1-1) (4-3 na strafschoppen)

Het KNVB Beker duel tussen SC Cambuur en Telstar is geëindigd in een overwinning voor SC Cambuur. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek SC Cambuur het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 4-3 gewonnen werd.

In de 46e minuut dacht SC Cambuur op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Diemers. Helaas voor SC Cambuur werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Telstar dat via J. Hoefdraad dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. Omdat er ook na de extra tijd geen winnaar aangewezen kon worden, moesten strafschoppen uiteindelijk de beslissing brengen. In de 110e minuut moest SC Cambuur verder met een man minder nadat T. Bakens een rode kaart had gekregen. Het lukte Telstar in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 4-3 score in het voordeel van SC Cambuur, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Telstar
1
1
LIVE SC Cambuur - Telstar 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt M. Diemers SC Cambuur
46' Wissel SC Cambuur Wissel A. Tighadouini voor M. de Leeuw SC Cambuur
52' Wissel Telstar Wissel L. Resida voor D. Rijnink Telstar
53' Gele kaart Telstar Gele kaart voor C. Cijntje Telstar
55' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Correia Telstar
56' Gele kaart Telstar Gele kaart voor J. Hoefdraad Telstar
57' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor J. Vosselman SC Cambuur
67' Wissel Telstar Wissel S. Isoufi voor C. Cijntje Telstar
70' Wissel SC Cambuur Wissel M. Barto voor M. Diemers SC Cambuur
75' Wissel SC Cambuur Wissel J. de Vries voor W. Droste SC Cambuur
81' Wissel Telstar Wissel J. Kulhan voor S. Lettinga Telstar
90' Doelpunt Telstar Doelpunt J. Hoefdraad Telstar
105' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Y. Rose SC Cambuur
107' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor E. Bakker SC Cambuur
110' Rode kaart SC Cambuur Rode kaart voor T. Bakens SC Cambuur
117' Gele kaart Telstar Gele kaart voor K. van Essen Telstar
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Telstar
Opstellingen SC Cambuur - Telstar

Voorbeschouwing SC Cambuur - Telstar

SC Cambuur en Telstar spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de KNVB Beker.

Het is voor het eerst dat SC Cambuur en Telstar elkaar treffen in de KNVB Beker.